Ruzgarperisi Merhaba herkese. Adete son 3 gün kaldı. Dünden beri ölçüyorum bazal vücut ısısı hep 37 üzeri . Yani 37/4 , 37/2 bazen 37/6 . Hamilelikle alakalı ola bilir mi?
mlkkk Ruzgarperisi adetle hamilelik belirtileri hemen hemen aynıdır adetiniz geçmeden bilemezsiniz bunun nedenini
minikmucizemmmmmm Ruzgarperisi benimde adet günüm bugün ama olmadım iki üç gündür de ateş basması oluyodu ateşlenme değilde birden ateş çıkıyordu sanki her yerimden ama daha test yapmadım negatif görürsem diye bi kaç gün daha beklicem☺️
gel_artik_bebegim Ruzgarperisi yumurtlama döneminde vücut ısısı 1 derece artıyormuş hamilelikte de artar bence çünkü vücut hormonlar sürekli çalışıyor
Nurunannesiii12 Ruzgarperisi canım.bende oldum cihazı yok ama.dun erken gebelik testi ovulasyin testinde silik çizgi gördüm.gece göğsümde ağrı vuxumda sıcaklık yatamadım uyuyamadim sabah kan verdim özel in açılınca ve çok yeni hamileyim♥️🙏 rahimde pi pitpit batma oluyor.normlade bu gun um adet olmam gerekirdi.biseyler hissediyosan erken gebelik testi bi kaç tane al bulundur yanında 20 tl ye aldim eczaneden 2 tane öyle silik cıktı ki arada kaldım çok kan testi ile öğrendim.kese gi 10 gün sorna görebilir miism
mlkkk Ruzgarperisi valla bu vücûd ısısı olayını ilk kez duyuyorum vücudun bi anı bi anını tutmaz dediğim gibi hamilelik ve adet belirtisi hemen hemen benzer adetiniz geçmedikçe ayırt edemezsiniz hamilelik belirtileri hamilelik ilerledikçe ortaya çıkar yani hamile olduğunuzu bilirsiniz zaten o yüzden kendinizi dinlemeyin incelemeyin doğru sonucu adetiniz geçtikten sonra alırsınız ancak😊
Asel05 Ruzgarperisi benim de vucut isim artmisti ama normaldi degerlerik ates basiyordu hamile oldugumu ogrendim covid olma ihtimaliniz varmi peki
Ruzgarperisi Asel05 hayır tabiki covid ne alaka ☺️. Sadece vücut ısım yuklesiyor sonra iniyor sanırım. Belki hamilelikle alakalı ondan sormuştum. Çünki geçen gebeliklerimde de sıcaklık basıyordu aniden.
Ruzgarperisi minikmucizemmmmmm ya aynen bazen çok sıcak oluyor. Bazende üşüyorum ellerim buz gibi oluyor. Bekleyin siz 1-2 gün daha. Yumurtlama zamanini değerlendirdiysen hamile kalmanda sorun yoksa bence yarın yap.cuma günü hatrına hayırlı sonuç alırsın inşallah. 🙂Bende adet günümü beklicem olmazsam yaparım.
minikmucizemmmmmm Ruzgarperisi Allah razı olsunn yarın yapayım olmazsam. inşallah bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde
Ruzgarperisi Asel05 demin yine ölçtüm 37/2 gösterdi. Kasıklarda hafif adet ağrısı hiss ediyorum .çok hafif ama.2-3 gün var zamanıma.oturdugum yerde sıcaklık basiyor aniden.sonra geçiyor
Ruzgarperisi minikmucizemmmmmm inşallah onumuzdeki ay sevinirsiniz. Bende dayanamayıp test yaptım çıkmadı malesef. Adet Olcam galiba bende
minikmucizemmmmmm Ruzgarperisi hayırlısı olsun inşallah yaa geciktim diye umutlanmıştım bide eşimin doğum günü bugün ona sürpriz yapmak istiyordum ama nasip olmadı dua etmeye devam☺️
Ruzgarperisi gel_artik_bebegim adetim 25 Ocak. Bazal vücut ısımı 2 gündür ölcuyorum hep 37 üzeri çıkıyor . Öğlen ölçtüm 37/5 çıkmıştı .Ama test yaptım negatif. Belki de geç döllenme.adetim geçsin olmazsam eğer tekrar yaparım.. evet hamilelik olunca ısı yüksek oluyor. 36 falan olunca demekki adet sökülecek ondan aşağı iniyor vücut ısısı
gel_artik_bebegim Ruzgarperisi 2 gün var zaten pazartesi olmazsan salı günü kan testi yaptir varsa cikar