Gizmolata Bernayben ben bu saydıklarınızı 3 öğünde anca yerim😂 doğru olan sizinki tabi ama asla bu tabağı bitiremem ben 😂
Cns_33 Bernayben cok iyi canim benm kahvalti da da beyaz peynir 2 3 dilim kasar😃 biraz tel peynir roka 1 dilim tam bugday ekmegi ben zeytin falan cok yemiorm sanki yersem yuksek cikcak gibi hissediyorum ya korkuyorum bise yemeye baska bise yemiorm ama diger ogunlere göre yuksek cikio acaba peynir sayisimu fazla diyorum. Birde benm diyetisyen sadece yasak listesi verdi baska bise vermedi bende yanlış mi besleniyorum ne
Pirincveannesi Cns_33 bildiğim kadarıyla sert peynirlerde daha gazla kalsiyum olduğu için daha yararlıymış oda 2 kibritkutusu kadar 😊
Kalbimm55 Mermicekim valla bacım ben çok severim baklava ama tavsiyem şu hazır yufkadan al küçük tepsiye yapsan yersin hemde çok Olmaz içinde de kalmasın ben öyle yapıyorum
E-K-D ilknuryakiskan ben 28 haftalığım 7 kilo aldım ben kilo hiç vermiyorum başından beri hep alıyorum kusma , miğde bulantısı da hiç olmamıştı :) ne yesem yarıyor Allahtan hamurişi falan yasak onlar yasak olmasaydı alır başımı giderdim 😬🤣
0101sevo Bernayben ne güzel canım sizde sağ sağlim kavuşun inşallah çok amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Anladım canım bende bi görüşürüm dogum sonrası ailede yok bizde gebelikte yüksek çıktı diyet ile düzeldi insülin falan kullanmadan geçti şükür
Bernayben 0101sevo senden de allah razı olsun canm. Ailede yoksa ve insüline gerek kalmadıysa sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Ama yine de doğum sonrası arada takibini yapmak iyi olur bence. En azından düzene girene kadar.
ilknuryakiskan Bernayben benimde gebelik şekerim var ancak diyabette domates zararsız diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba ?
Mls123456 Esraa11 dimi herseyden yiyorum valla can bu cekiyo aklımda kalmaktansa midem de olsun 😂 tabi hergün değil
Pirincveannesi doneylmz inanılmaz üzüldüm bide bilmediğim içide ketçapla karıştırıp yedim teşekkğr ederim uyardığınız için 😊