Pirincveannesi Cns_33 bildiğim kadarıyla sert peynirlerde daha gazla kalsiyum olduğu için daha yararlıymış oda 2 kibritkutusu kadar 😊
EymenAli21 Acer 😂ben ilk zamanlar yiyemedim sucuk tiksindim ama sonra canım çekti bı iki kere kaçamak yaptığım doğrudur pişmiş tabiki tost olarak yedim🙈🙈
AsliCan25 Acer yeminli kasabinizdan tamamı etten oluşan sucuk akabilirsiniz ben içinde sakatat olmadığından emin olduğum kasabimizdan alıp yiyorum sucuk yinede çok yemiyorum 2 haftada bir falan yani
AsliCan25 sophia bende yiyorum arada cips burger yani nolacak 1 2 kereden ya :( ama kola sakatat salam sosis midye ton balığı gibi seyler yemiyorum . Ama burger ve patates kızartması en çok aserdigim şeyler ayda 1 kere yiyorum
Pirincveannesi EymenAli21 evet aslında hafata 1 et tavuk balık tüketmemiz gerekiyo ama şalgam zararlımı değil mi hiç bilmiyotum iniallah burdan uardımcı olurlar çünkü 9 haftalığım ve az önce içtim 🤭
SSeymanr Iraz icebiliyomusun günde 1 fincan falan. Bende sigarayı bıraktım daha doğrusu ondanda tiksindim
Iraz SSeymanr bir fincan çok zor canım ama biraz içiyorum doğum sonrası normale dönüyormuş zaten kahve sigara ayrılmaz ikili her sigara taktiğimda kahve ile içerdim eskiden
SSeymanr Iraz bende öylee. Bi arkadaşım doğum yaptı 3 ay oldu hala zor iciyormuş kahveyi😭 inşallah öyle olmayız 😂
EymenAli21 Pirincveannesi her hafta tüketiyorum balık et salgamin zararı olduğunu hiç duymadım kendimde içiyorum sık değil tabi ama zararlı diye ilk defa duydum eğer öyleyse tabi😊
EymenAli21 Feyzaaa1 bende tiksindim bıraktım doğum sonrası da içmeyi düşünmüyorum hazır birakmisken 😉👍😊
HakunaMatata Duygud ben pişmiş suşileri yiyorum. Googleda ingilizce olarak aratırsanız güvenli suşiler sıralanmış. Ordan kontrol edebilirsiniz. Yemeden bir 5 dk da fırınlıyorum garanti olsun diye :)
HakunaMatata Duygud -ek olarak- çiğ balık yapılan mutfak gereçlerinin kullanılması ihtimaline karşı bir de fırınlıyorum. Sevgiler