zlemArabacKrba BurcuAydin gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ins. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.🙏😍😘
BurcuAydin zlemArabacKrba amin canim inşAllah cok dua ettim butun hamilelere rabbim hepinize sağlıkla almayı nasip etsin inşAllah
Leylakaya42 BurcuAydin Maşallah ya gözlerim doldu valla inşallah bende kızımı sağ salim böyle kucagma alırım 😍😍😢
mavimm BurcuAydin Allah bağışlasın rabbim analı babalı büyütsün tabiki bana da ve tüm bekleyenlere nasip olsun ☺🙏🏻
Nurayuzun BurcuAydin Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin okuduğum her hikayelerde ağlıyorum yaa darısı basimizaaa
BurcuAydin Nurayuzun amin canım inşAllah ağlama çok güzel bi duygu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤗
Denis19 BurcuAydin internet gerçekten kötü bisey bende bazen kendime zehir ediyorum burası da kötü bisi yazıyorum aman kasilman olmuş fln filan doktora soruyorum normal diyo artık ALLAH a bıraktım bende bu günleri hayırla görürüm inşaALLAH gözün aydın canım 😊😚
BurcuAydin Denis19 Allah razı olsun canım sağol internete hiç takılma bence güzel olan hamilelik sürecini gerçekten zehir ediyor. Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🤗
HlyaSinanAk BurcuAydin Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin olsun🤗🤗 peki hamileyken ozellikle soyle beslendim sunu yedim diye onerecegin biseyler var mi fikir olur bizlere🙄
BurcuAydin HlyaSinanAk Amin canım Allah razı olsun. Inanirmisin özel birşey yapmadim canımın istediğini yedim balığın her türlüsünü yedim süt asla içmezdim süt içtim mesela birde günde 3-4 litre su içerdim 😊
Merveeeeeeeee BurcuAydin hayırlı uğurlu olsun darısı benim başıma 🤣 hamilelik de kaç kilo aldın bebiş maşallah kilo almış inşallah benimki de öyle olur
ilaydanurhavvat BurcuAydin Allah analı babalı büyütsün canım. Bi sorum olcak neden sezeryan için 41. Haftayı beklediniz?
BurcuAydin ilaydanurhavvat Amin canım Allah razı olsun herşey normaldi bebek normal dogum pozisyonundaydı sancı beklendi ama hicbir nst de sancim çıkmadı günüm gecincede mecbur sezaryana alındım
Feyza12 BurcuAydin ne kadar pozitif yaZmışşınız ne kadar mutlu yaZmışsınız ay duygulanamadım bile sizin yerinize mutlu oldum 😍😍
Gozdealpu Ne güzel yavrunuza kavuştunuz. Allah bağışlasın Rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin
Elats61 BurcuAydin gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin birşey sormak istiyorum sonta çok mu kötüydü yada ameliyat sırasında neden takmadılar dikişlerinizle kaç günde ayağa kalkabildiniz
BurcuAydin Elats61 Amin canım inşAllah. Benim kötüydü belkide kendimi kastığım içindir bilemiyorum. Ameliyathaneye alınmadan oda da hazırlıyorlar canım sonta direk odada takıldı ameliyathane de direk ığne yapılıp işleme geçiyorlar 😊 trabzonlumusun ?🤗
Nili BurcuAydin Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsim. Bizde de kalpte prlama var doğum anı mutluluk anından çok bebeği inceleme anı olacak 😕 Sağlıkla gelsin inşallah
BurcuAydin Nili Amin canım inşAllah seni çok iyi anlıyorum ben inanıyorum hiçbirşey çıkmayacak sen hamileliğinin tadını çıkar 🤗 bana dr kalp hastası var mı ailende dedi dowm sendromu bu çocuk hiç demedi. Ben nette okuyunca çok taktım kafama sen yapma nolur 🤗
BurcuAydin ZeynepDemiraglar Amin inşAllah canım dikiş acım sadece uyuşukluk geçince ilk gün vardı canım sadece yatıp kalkmakta zorlandım ben. Sütüm geldi ama ucu olmadığı için onun da zorluğunu çektik malesef
firdevs BurcuAydin çok geçmiş olsun canım Allah uzun ömür versin evladına ben de Pazartesi gircem sezeryana hastanedeyim yatışım yapıldı yanımda sezeryanlı bi kız var çok acı çekiyor içim parçalandı gazı çıkmamış bana gazını çıkartmanın kolay yolunu söylermisin sen atlatmışsın çok şükür 🙏 yardımını bekliyorum