BurcuAydin Nurayuzun amin canım inşAllah ağlama çok güzel bi duygu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤗
BurcuAydin Denis19 Allah razı olsun canım sağol internete hiç takılma bence güzel olan hamilelik sürecini gerçekten zehir ediyor. Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🤗
BurcuAydin HlyaSinanAk Amin canım Allah razı olsun. Inanirmisin özel birşey yapmadim canımın istediğini yedim balığın her türlüsünü yedim süt asla içmezdim süt içtim mesela birde günde 3-4 litre su içerdim 😊
Merveeeeeeeee BurcuAydin maşallah Yok benden o kadar kilolu bir bebe çıkmaz o zaman 🤣🤣🤣 şuan 30. Haftadayım 10 kilo aldım 🤣🤣
BurcuAydin ilaydanurhavvat Amin canım Allah razı olsun herşey normaldi bebek normal dogum pozisyonundaydı sancı beklendi ama hicbir nst de sancim çıkmadı günüm gecincede mecbur sezaryana alındım
BurcuAydin Elats61 Amin canım inşAllah. Benim kötüydü belkide kendimi kastığım içindir bilemiyorum. Ameliyathaneye alınmadan oda da hazırlıyorlar canım sonta direk odada takıldı ameliyathane de direk ığne yapılıp işleme geçiyorlar 😊 trabzonlumusun ?🤗
BurcuAydin Nili Amin canım inşAllah seni çok iyi anlıyorum ben inanıyorum hiçbirşey çıkmayacak sen hamileliğinin tadını çıkar 🤗 bana dr kalp hastası var mı ailende dedi dowm sendromu bu çocuk hiç demedi. Ben nette okuyunca çok taktım kafama sen yapma nolur 🤗
Tgbabsra BurcuAydin canım benim ne güzel çocuğunu kucağına almışsın darısı basımıza Allah analı babalı büyütsün
BurcuAydin Tgbabsra Çok şükür canım ben cennet kokuluma kavuştum rabbim sizlerede nasip etsin inşAllah 🤗
1987gokce BurcuAydin her doğum hikayesinde ağlıyorum çok güzel bir ömrü olsun inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. 😊