Mavimsiii Sevdae hayırrrr bende hala hıssedemıyorum belirsizlik çok kötü ya acaba ıyımı degılmı bı hıssetsem rahatlarım dıyorum ama doktorum ilk gebelıkte 20. Haftada hissedersin dedı daha var 🥺
Sevdae Mavimsiii aynen canım ya sürekli de hastaneye gidilmez bu yüzden bekliyoruz bakalım inşallah iyilerdir hissederiz yakın zamanda 🤲
Mavimsiii Dua35 zorlama kendını canım ne zaman acıkırsan o zaman ye ama aç kalma bi arkadaşım yeni doğum yaptı ıstahım yok dıye yemedı ıhmal ettı doktoru bebek beslenememıs dedı . Ama ılerıkı haftalardan bahsedıyorum ben bızım daha çok yolumuz var iştah üç aydan sonra zamanla açılıyormuş
Dua35 Mavimsiii inşaALLAH açılır benimde canım 🥺ceviz ve süt ,zeytin tüketebiliyorum kahvaltıda sadece ..inşaALLAH sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 🥰🙏🏻
miraykumru Annelerim lütfen yardım edin,sol kasığım yana doğru çöl ağrıyor sol tarafımda öyle.Akıntım da var yorgunluktan olur mu ? 13/14 haftalık hamileyim lütfen tecrübelerinizi yazın
Mavimsiii miraykumru canım agrılar ara ara normal dıye bılıyorum ama rahım büyüyor dıye . Ama doktoruna sorsan senın ıcın daha ıyı olur
Sermec27 Srcozlm17 kulak cınlaması değil de 3 gündür ara ara kulağımda nabız atması gibi sesler geliyor tansiyonum da normal bazen var bazen yok
Srcozlm17 Sermec27 canım o bende ne zamandan beri var anlayamadım neden öyle oluyo ya baş agrın baş dönmen boyun agrında oluyormu
Sermec27 Srcozlm17 yok sadece kulakta nabız sesi oluyo ara ara kalp atısı gibi su an yok neden bende bilmiyorum tansiyonum da düşük hep ölçüyorum
Haticeyuce31 Mavimsiii uyumaya uyuyorum ama sağa sola dönmekten kollarim agriyor artık oyle dönmekten hayirlisiyla sag sağlık kucağımıza alalım hepsi geçici valla napalim
Masalmom Srcozlm17 ben 36. Haftayı bitiriyorum kuzum insallah ister istemez oda büyüyor yerine sığmıyor acısını sen cekiyorsun mesela gece yatakta asla rahat dönemiyorsun illaki her bebek farklı olur ama ben sağıma yatsam vuruyor soluma yatsam vuruyor kesintisiz uykum yok sırt üstü yatsam aşağı baskı yapıyor sürekli idrarın geliyor bacak bel ağrıları artıyor cünkü ağırlık yapıyor
Srcozlm17 Sermec27 aynı benim gibisin ya bende çok rahatsız oluyorum bu durumdan baş dönmen olmuyormu
Sermec27 Srcozlm17 yok ben alışığım bu tansiyona hep düşüktür benim tansiyonum etkilemiyor beni de bu nabız sesi 3 gündür cok rahatsız etti beni ara ara da yoklayacak gibi
Nilasyamom Mavimsiii bu ben 🙈 kolumu kaldıracak halim yok.nette bakıyorum kadınlara 2. Trimester en rahat en enerjik dönemmiş 😂 hiç halim yok enerji üretecek hep yatayım uyuyayım yemek yiyip geri yatayım
Mavimsiii Nilasyamom 😂benim o enerjik dedıklerı donemım sadece üç gün sürdü 😂 şimdi zor duruyorum ayakta bide gözlerimde bi ağırlık var ama yatınca da uyuyamıyorum
Sermec27 Mavimsiii neden oluyor acaba benim bazen gün içinde de oluyor ama cok şükür dünden beri yok inşallah geri gelmez