Sermec27 Srcozlm17 yok ben alışığım bu tansiyona hep düşüktür benim tansiyonum etkilemiyor beni de bu nabız sesi 3 gündür cok rahatsız etti beni ara ara da yoklayacak gibi
Srcozlm17 Sermec27 bende alışıgım bekarken de öyleydi ama bu olay canımı sıkmaya başladı gidiyorum doktora hiç birşey yapamıyorlar hamile olduğum için
Sermec27 Mavimsiii neden oluyor acaba benim bazen gün içinde de oluyor ama cok şükür dünden beri yok inşallah geri gelmez
Mavimsiii Nilasyamom 😂benim o enerjik dedıklerı donemım sadece üç gün sürdü 😂 şimdi zor duruyorum ayakta bide gözlerimde bi ağırlık var ama yatınca da uyuyamıyorum
Nilasyamom Mavimsiii evet yA uyurken bile içimde bir endişe esnememek için gerinmemek için sürekli uyanıyorum. Sırt üstü yatıyorsam hemen uyanıyorum yan dönüyorum 🙄
Mavimsiii Nilasyamom evet benımde öyle malesef bi bebegımı hıssetsem güzelce hareketlerını rahatlıycam inşallh dıyorum 🤲🏻
Sermec27 Srcozlm17 bende gitmeyi düşündüm ama sanırım bir sey yapamayacaklar gebelik oldugu için o yüzden vazgectim su anlık geçti bakalım Gelmez inşallah 🤲
mavis24 Mavimsiii aynen valla sabahlıyorum resmen ben ki uykuya doymayan her saniye uyumak isteyen insan ne yapıyorum uyuyamıyorum şimdiden başladık uykusuz gecelere
Sevdae Mavimsiii aynen canım ya sürekli de hastaneye gidilmez bu yüzden bekliyoruz bakalım inşallah iyilerdir hissederiz yakın zamanda 🤲