_Elifffffff_ Brknly ayy eşim şimdi denedi makas cıktı herşey gibi oda kız gösteriyor 😀 bir yüzük testim erkek gösteriyordu 😁😀
A2017 _Elifffffff_ Ay simdi bende yaptirdim. Eşime bıçak oturdum qma kziim olacakmış her ne kadar erkkk hissediyor olsamda bir kız bir erkkk dediler 16 kiz dediler bir daha da sormadım ama hep oğlum diye cıkıyo ağzımdan 🤣 Hayirlisi tabi
Nilasyamom Yasellaaa Byby99 Erkekte değişebiliyor kordonu pipi sanıyor bazı doktorlar ama kız kesin çünkü bacak arası boş oluyor 🥰🌸 sağlıkla gelsinler de kız erkek fark etmez
Savciergoc Yasellaaa bana da 12. Haftam da erkek gibi dedi 16. Hafta da kız dedi hazırlıklar iÇin ayrıntılıya bekledim orda da %100 kız dedi doktorumuz
_Elifffffff_ A2017 rabbim gonlunuzdekini nasip etsin inşallah:) benmde bir kızım var buda erkek olursa çok mutlu oluruz tabi ama benmde tüm belirtiler ve teoriler kız gösteriyor 😂
A2017 _Elifffffff_ benımde tüm belirtiler teoriler erkek ama doktor kız dedi 16 da şimdi 26 olucaz hiç sormadim bir dahaki kontrolde sorcam yine ☺️ 🤣
_Elifffffff_ A2017 ahahah tam zıt olmus sizinde ilk gebeliginizmi? Sağlıkla gelsin minnosunuz en önemlisi o tabi🌼
Yasellaaa _Elifffffff_ ya ben sadece güzelleştim yani öyle diyorlar diğer tüm hurafeler kızı gösterdi ama erkek 💙
Munaa Yasellaaa benimde makas bicak rüya yuzuk hersey kiz diyordu sadece cin takvimi erkek gosteriyordu ve yuzumden normalde sivilce eksik olmaz simdi hic yok cinsiyetimiz erkek hurafelerin bir cogu bende de tutmadi 😃
_Elifffffff_ Yasellaaa yaa bu belirtiler keşke kesin olsaydida daha önceden bilseydik cinsiyeti 😂😂😂😍🐰
Yasellaaa E_m_l inşallah canım ben girmeden çikolata yedim hareketleniyormuş gösterir kendini dediler gösterdi 🥰
_Elifffffff_ Yasellaaa aynen canm rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin inşallah 🤲 hayırlı geceler