Yasellaaa Kızlarrrrr çok mutluyum erkek bebeğim olacak bugün öğrendik çok şükür sizlerin belli oldu mu nasıl hissettiniz 🥰
Byby99 Yasellaaa ya 16 da kız 17 de erkek dediler şaşırdık kaldık doktor farkından sanırım yanlışlık oldu detaylıyı bekliyoruz 🥰
mmk01 Yasellaaa banada 13 tahminde bulundu 16 da başka doktor kesin dedi değişir diye çok post okudum siz kaç haftalık öğrendiniz
Nilasyamom Yasellaaa Byby99 Erkekte değişebiliyor kordonu pipi sanıyor bazı doktorlar ama kız kesin çünkü bacak arası boş oluyor 🥰🌸 sağlıkla gelsinler de kız erkek fark etmez
Yasellaaa Byby99 benimde 15+2 bugün doktor emindi çok net şekilde bizde gördük değişmez sanırım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Yasellaaa Mrymyl2 o zaman iletişimde kalıyoruz kuzum seni takip ettim ben yoldaş oluruz birbirimize 🥰🤰
_Elifffffff_ Ayy ne mutlu size inşallah benmkide erkek olur bir kızım var bu bebisiminde erkek olmasini çok istiyoruz 😍 hurafe denen erkek belirtileriniz varmiydi hanımlar sizinde hangileri tuttu?🙋♀️
Brknly _Elifffffff_ ben makas bıçak olayına çok inanıyorum hiç yanılan görmedim. Yani benim çevremden kim yaptıysa çıktı bide rüyamda görmüştüm belirti olarak kız dı ama erkek
Yasellaaa _Elifffffff_ ya ben sadece güzelleştim yani öyle diyorlar diğer tüm hurafeler kızı gösterdi ama erkek 💙
_Elifffffff_ Brknly bende rüyamda erkek bir bebek emziriyordum kendi bebeğim oluyordu. Ama tersine çıkacağına inanıyorum:(
_Elifffffff_ Brknly ayy eşim şimdi denedi makas cıktı herşey gibi oda kız gösteriyor 😀 bir yüzük testim erkek gösteriyordu 😁😀