Merimex haziranin25i gitmeyi düşünmüyorum artık benden yeni kan alındığı için alınmayacak dendi buyuzden geç gittim
Merimex Susam1 bir hafta on gün önce kan verdim sağlık ocağında oyuzden bugün kan alınmayacakti kan alınmayacağı içinde geç gittim
Susam1 Merimex Allah Allah o zaman ona gelmişler o kadar milletle uğraşınca kafa sulanmış ben bir kere wc kirli diye sağlık bakanlığını aradım bu ne saçmalık sabun yok niye vermiyorsunuz yada onları neden denetlemiyorsunuz kirli bırakıyorlar işlerini yapmıyorlar dedim ertesi gün sabunda vardı temizlikte diğer güne daha iyiydi.. Baktın çok canını sıktı ara böyle böyle davranıyorlar de kendilerine hemen geliyorlar 😁
derinsart ebe mi ilgileniyor saglik ocaginda z😂beni arayan soran yok tetanoz aşısına bi cagirdi igneyi yapan kiz okadar kiloya bakiolar bide kan icin hep benim kendi doktormunla yönlendirmesiylw kan alındı
Merimex derinsart yok beni de aramadilar 20.haftamda kendim gittim ozaman 27de gelirsin falan demişlerdi benide aramıyolar ilgilenmiyorlar yani
Esosun Merimex canım başka ebe ile görüş size geçmek istiyorum ebem benimle ilgilenmiyor hatta azalıyor vs deyip davranışlarını gözlemleyip geçebilirsin hatta sağlık ocağını dahi değiştirebilirsin ☺️ Gidip konuşup yapabilirsin bence sende kendini azarlatma karşılığını ver sana öyle yapanlara altında kalma sen hamişsin önceliklisin 😘
Merimex Esosun gitmeyi düşünmüyorum sağlık ocağına bebeğim doğana dek. Ben böyle sinirlenince falan gözlerim dolar çıktım direk ağladım 😶😭
derinsart Merimex baya umursamiolar demek😃 saglık ocagi doktorum zaten yabancı uyruklu arada bir azarliyor arada bir iyi davranip mutlu oluyor 😂
Esosun Merimex yaa kıyamam. Neyse bebişin doğduğunda azcık cazgırlaştırır o seni 🤪 çünkü sürekli sağlık ocağında olcaksın bebişin doğduğunda izlem için aşı için vb 🤷🏼♀️ Bence şimdiden iyi bir aile hekimi ayarla kendine yine de
kadriye25 Babyisot gebelim izlemi yapıyorlar kayıt açıyorlar. Bazı vitaminleri onlar veriyorlar. Yani sağlık ocağına bildirilmesi gerekiyor
Mumsyyy Babyisot gitmeniz gerekiyor, bana 2 3 ayda bir kan tahlili yapiyorlardi, en son dun gittim 35 haftaligim, butun degerlerime bakiyorlar, ebe su tarihte gel diye haber veriyor, gebe takip dosyasi acarlar gidin haber verin
Babyisot Merimex ben direk doktor a gitmiştim o da hiç sağlık ocağına git demedi acaba dedim bişey mi kaçırdım
Merimex Esosun aile hekimini göremiyorum valla hep hemşire ilgileniyor doktor muayene bile etmiyor cok çok acil değilse pandemi nedeni ile öyleymiş
Esosun Merimex öyle bişey yok işte sen direk sağlık ocağını değiştir canım değiştirmeden önce de git konuş böyle böyle ilgilenilmedi benimle ilgi istiyorum diye açıkça söylemelisin 👍🏼
Selinda Merimex cimer e şikayet edin. Öyle şey olur mu? Sizi çağırıyorlarsa saatini söylemeliler. Nereden bilebilirsiniz
Merimex Selinda kan almicaz demeselerdi zaten erken giderdim ama almicaz kan dediler buyuzden saati önemsemedim
Mrymeral Merimex benim ebe ilk aşısı için aradı daha da aramadı ikinciye ben gittim bugün kanıma baktırayım diye ben gittim saat 8 olmuş sağlık ocağı kapalıydı şok oldum geri geldim