kadriye25 Babyisot gebelim izlemi yapıyorlar kayıt açıyorlar. Bazı vitaminleri onlar veriyorlar. Yani sağlık ocağına bildirilmesi gerekiyor
Susam1 Merimex Allah Allah o zaman ona gelmişler o kadar milletle uğraşınca kafa sulanmış ben bir kere wc kirli diye sağlık bakanlığını aradım bu ne saçmalık sabun yok niye vermiyorsunuz yada onları neden denetlemiyorsunuz kirli bırakıyorlar işlerini yapmıyorlar dedim ertesi gün sabunda vardı temizlikte diğer güne daha iyiydi.. Baktın çok canını sıktı ara böyle böyle davranıyorlar de kendilerine hemen geliyorlar 😁
iremgun Merimex bir güzel ses edin. Onlar alışmış sessiz duran kişilere. Aynı şekilde bana da yaptılar 4 te işlem kapandı dediler. 5de kapanıyorusnuz ne sistem kapatması dedim yok öyle bir şey. Biz öyle çalışıyoruz falan filan bilmem ne bayases yükseltiyor dedim biraz orda durun siz kime bağırıyorsunuz. Orda dedim hemen şikayet edicem cimere de yazacağım. Aramayacağımı sandılar bir güzel oradayken aradım tamam gelin falan. Sakın yüz vermeyin edin şikayetinizi öyle akıllanıyorlar ancak.
Merimex iremgun banada dedi zaten giriş yapılması gerekiyodu saat 4 falan ilgilenmedi işte 5 buçukta kapanmıyor mu dedim döndü arkasını gitti
Esosun Merimex öyle bişey yok işte sen direk sağlık ocağını değiştir canım değiştirmeden önce de git konuş böyle böyle ilgilenilmedi benimle ilgi istiyorum diye açıkça söylemelisin 👍🏼
Gizem___ Bana doktorum sağlık ocağına kayıt yaptır ordan da takip edileceksin dedi yönlendirdi.şimdiye kadar 3kez gittim doktoru hiç görmedim ebe ilgileniyor 1 doz tetanoz aşısı vurdu. Kiloya bakıyor tansiyon ölçüyor bebeğin kalp atışını dinleyip sayıyor. Kan ilacı ve d vitamini veriyor. Sonra şu tarihte gel diyor. 31 haftadayım hiç kan falan almadılar benden. Ebem iyiydi değişmiş iki stajyer kız gelmiş elleri titriyo. D vitamini de kalmadı eczaneden al dediler. Hastanede kan tahlili yaptırdım verdikleri kan ilacı da hiç işe yaramamış boşuna içmişim o kadar değerlerim düşmüş ☹️
babyberry Merimex sabah saatlerinde gidince de açık olmuyor 9.30da sadece temizlik yapan bir beyefendi vardı kaç dakika keyiflerini bekledim kaç sefer
Beyzan Her saate bir bahaneleri var sabah saat 10.20 de kan vermeye gittm dışarıda kar soğuğu var ve 2 yaşında oğlum var anca onu kaldirdim giydirdim gittim bana niye bu saatte geldin dedi ben de keyfiyetten değil daha erken gelme şansım yok çalışıyor olsaydım nasıl olacak dedim öyle deyince seslenmedi aldılar kanı. Biliyorum yoruluyorlar riskli grupta çalışıyorlar ama bu kimseye kötü davranma azarlama hakkı vermez ben gebeyim diye kimseden ilgi alaka da beklemiyorum ama orda bir hizmet varsa bu biz gidip alalım diye var. V
tonbikinannesi Merimex ben bi kere gittim kayıt yaptılar bi daha ne arayan var ne soran doktora zaten ne sorsam kadın doğumcunuza sorun diyor adını sorsam yine kadın doğumcu diycek🤣ben hiç gitmiyorum aşıya sadece gel dediler
Elifyali Merimex azarlamalari tabiki hos degil ama öğleden sonra tahlil yapmadiklari bilindik bisey yani bizm orda da oyleydi simdi yasadgm ilde de ole… Sabah 10 da gidiyrm gebelk izlenmleri icin…
Mumsyyy Babyisot gitmeniz gerekiyor, bana 2 3 ayda bir kan tahlili yapiyorlardi, en son dun gittim 35 haftaligim, butun degerlerime bakiyorlar, ebe su tarihte gel diye haber veriyor, gebe takip dosyasi acarlar gidin haber verin
Elifyali Merimex himm demek ki sizin orda farkli benm her izlenime gttigim de 4 tup kan alip tahlil yapıyorlar bn ole sandm…
Merimex Alyaveannesi işte bana da kan almayız dedikleri için geç saatte gittim sabah gidersin laf ederler akşam gidersin laf ederler ne xaman çalışıyorlar bunlar anlamadim