• Doğum
  • 2. Doğumunu yapacak olan anneler

Benim de doğumum yaklasti 39+4 gunluk olduk bide oğlum var 21 aylik bende uzuluyorum ama burda doğumdan 6 saat sonra eve gidebilirsin o yuzden insallah hersey guzel olur Allah hepimizi bir avazda kurtarsin sağ sağlim alalim yavrularimizi kucağimiza 🤗

Reyyhan benim yanımda teyzem kalacak hastanenin yanında oturuyor o yüzden onu istedim olsun ya anneanne babaanne anne yarısı sonuçta

Sineemm amin canım Allah razi olsun cumlemiz yuvamıza saglikla kavuşalım insallah

Poyraz_basak benim de aklıma geliyor oyle şeyler ama hep hamilelik hormonlar dan duygusallık babsi da oyalar omu gyzel bakar annen gelecek der anlar biraz büyük ya

Reyyhan ay dua edin hep dua ediyorum Allahım kızima akıl fikir ver Allahım benim yokluğunu hissettirme kimsenin evladını sahipsiz bırakmasın rabbim sizde dua edin bazen bakıp bakıp ağlıyorum el kadar bebe ne yapacak bensiz diye

Kizlar aglamayin cocuklariniz gormesin bende 4 yasinda kizimi birakicam gule ounaya gidip gelmeyi nasip.etsin rabbim hepimize aglarken gorurse korkabilir akli kalir uyuyamaz butun hepimize hayirli dogum nasip etsin rabbim

Ozbu41bug amin canim.cok.haklisin ben sabah 7 de evden çıkicm yavrum.uyur o satte öpüp koklayıp gidicem insallah ertesi.gunde gelicem😑