Gulfeem birprensesvebirprensannesi evet nasil oldu bende anlamadım dısarıdan görmeyi inanın hic beklemiyordum sabah uyku sersemi yorganı açtım baktım bildigin görüyorum heyecandan napicagimi sasırdım😻 akşamda eşimle denk geldik 2-3 kere dısarıdan gördük şans eseri videoyada cekebildim😻🧿 dediginiz gibi cok erken bizcede😶 yarın detaylıya girecegiz bakalım nelerle karsılasıcaz🙈
birprensesvebirprensannesi Gulfeem Rabbim korusun evladınızı 🧿 Bide videoya alabilmissiniz maşallah valla genelde çocuklar hisseder aldırmaz videoya ben zor alırdım 30. Haftamda bile videoya çekmeye başladığım an dururdu o kadar hareketli olmasına rağmen 🤷
birprensesvebirprensannesi Gulfeem Detaylıya bı 22 de girsen daha iyi olurdu aslında canım ama doktorun mu bu haftada çağırdı 🤷
merve8026 birprensesvebirprensannesi ben geçen gece canım makarna istedi saat iki buçuktu oturdum turşuyla yedim 😂
birprensesvebirprensannesi merve8026 Yok tatlıcıyım genelde 🤭 Aynı haftadayiz şuan bizde 15+3 olduk canım ❤️
Gulfeem birprensesvebirprensannesi 20-23 arası randevu almamı söyledi doktorum taa 3 ay oncesinden sadece 20.haftama denk geleni buldum😌
Gulfeem merve8026 insallah🙏🏻 Hepimizin evlatlarını Allah nazarlardan korusun🙏🏻 Hic beklemediginiz anda oluyor cok heycanlı bir bekleyiş😻
Gulfeem birprensesvebirprensannesi cok iyi bi doktordan randevu aldık belki baska doktorlara baksak 22.haftamada denk getirebilirdik ama düsünmedik hic🙈 neyse sag salim atlatırız insallah🙏🏻🙏🏻
Buketkucuk merve8026 benim karnım biraz erken çıktı 3-4 aylıkken yani 13-16 haftalıkken karnım çıkmaya başladı. Hareketlerini de ilk 16.haftamda hissettim ama ilk güçlü tekmesini 19-20. Haftalarda hissettim🧚♂️
tanya25 merve8026 daha 10 haftadayım ama çok ilginç bir şekilde gazmı artık bilmiyorum ama pantolonlarım kapanmıyor bildiğiniz karnım şiş kilo da almadım aksine 2 kilo eksik çıktım dün anlamadım valla
Gulfeem tanya25 benimde öyleydi🙈 erkenden kaldırdım pantolonlarımı malesef kilom değişmedi ama karnım fazlasıyla cıkıktı, demekki ic karnınız yokmus 😌
merve8026 tanya25 artık çıkar ya benimde öyle oldu pantolon sıkıyordu lastikli hamile pantolonu aldım çok rahat oluyor
ozanmincim tanya25 ben de artacağıma eksilmişim ve benimde gönüşüm erken fırladı anlamadımki 13+4 bu arada
Zeynep228 merve8026 bazı yorumlarda görüyorum merak ediyorum 20. Haftaya kadar çıkmadı diyenler gerçekten dümdüz bi karınları mı vardı 11.haftamdaki hafif göbek çıkar gibi göbeğim çıktı merakımdan sordum acaba benimki mi erken çıktı anlamadım☺️
Moyd Zeynep228 Ben de aynı durumdayım 20. Haftada göbeğim çıktı yazanları hayretle okuyorum, doğrudur tabi de, ben 12. Haftayı bitiriyorum hiç bi pantalonuma giremiyorum
Sedanindenizi merve8026 Acikiyorum saat 11 gibi biseyler yiyorum. Gun icinde uyudugum icin bu saat oldu uykum gelmiyor o yuzden gece 11 de yedigimin kilo yapacagini sanmiyorum yami ins😆