merve8026 tanya25 artık çıkar ya benimde öyle oldu pantolon sıkıyordu lastikli hamile pantolonu aldım çok rahat oluyor
Sevgi1907 merve8026 hissetmemen normal canim 15 haftalik daha ben ilk 20 haftada hissettim 24 haftaya kadar normal yani
Pnrbyr-2555 merve8026 bende aynı sizin gibiyim gece geç uyuyorum gündüz de geç kalkıyorum onun için gece benimde yemem iyi yerinde yani 😂 zamanla bu kilolar ne olacak bilmiyorum 😂
Bbgkdk merve8026 16. Haftadan itibaren çıkmaya başladı. İlk hareketleri 18. Haftadan beri hissediyorum. İlk gebeliğim☺️
merve8026 Bbgkdk benim 12 haftadan beri çıkmaya başladı ama daha hareketlerini hissetmedim inşallah hissederim ilk önce nasıl oluyor seyirme şeklinde mi
cryingbaby merve8026 karnim 18-19. Haftadan sonra cıkmaya başladı, bebegide 16+ larsa hissettim gidiklanma gibi, kipirtilarla 🤗
merve8026 cryingbaby şikayetleriniz devam ediyor mu peki benim koku hassasiyeti ve arada bulantı oluyor uykum çok geliyor ve arada Bi kasıklarım ağrıyor oda çocuk büyüdüğü için sanırım şuan yok çok şükür
Bbgkdk merve8026 evet kalp atışı gibi hissettim , seyirme gibi. Sonradan güçleniyor daha net anlıyorsunuz ☺️
cryingbaby merve8026 allaha cok sukur yok, bazi kokulara hala oğuruyorum, ama o kotu zamanlarimdaki gibi degil🤲🏼
Tubi55 Gulfeem benimde aynı 16. Haftamda hissettim suan 20. Haftadayım bariz hissediliyor herkes erken diyor ama kişiden kişiye değişiyor Demekki 😍
Gulfeem Tubi55 Sizde görüyor musunuz hareketleri dısardan😻 zayıf mısınız sizde zayıflar daha erken hissediyormuşş, bugun detaylıya girdigimiz sırada tekme attı doktor bile gördü bir an a aaa büyümüs bu diyor😂
ozanmincim birprensesvebirprensannesi ay iyiki yazdın ben de üZülmüştüm bi benim mi karnım erken çıktı diye 😅 ilk hamileliğimde gerçekten çok geç çıktı göbüşüm ama 13 haftalığım ve baya baya göbeğim var 🙇♀️🤷♀️
ozanmincim tanya25 ben de artacağıma eksilmişim ve benimde gönüşüm erken fırladı anlamadımki 13+4 bu arada
sevgiela 18 haftada hissettim bende hareketlerini şimdi 26 haftalık olduk göbeğim çok az çıktı karşıdan gören anlamaz hamile olduğumu
mevos_blt07 merve8026 17. Haftadayım karnım artık belli oluyor😍 hareket hissediyorum fakat kalp atışı ve gaz hareketleri gibi bazen de ağrı ve sertlik şeklinde❤️
mommy_bee Ikiz gebeyim 14 haftadan sonra cıktı bianda suan 17 hafta cok belli herkes büyümüş diyor. Baskasinin 6 aylık göbeği var bende.
Tubi55 Gulfeem dışardan nadir gördüğüm oldu 54 kiloyum şuan çok kilom yok kız bebeklerde böyle olur dedi doktor genelde ama siz kaç kilosunz 😂