Senayyalcin merve8026 karnım 20.hafta da çok ufak ufak belli olmaya başladı bebeği tam olarak 24-25 arası çok iyi hissettim😊
dlnyny merve8026 bizde 13.haftamızdayız karnım çıktı diyemem ama hiç bir pantolonum kesinlikle olmuyor illa ki genişliyor insan
birprensesvebirprensannesi merve8026 İlk gebeligimde karnım doğru düzgün hiç çıkmadı son haftalarda çıktı 19. Haftamda ilk hareketini hissettim. Bu gebeligimde ise 12. Haftamdan beri gobusum var 🤭 Hareketinide Pazartesi gecesi hissettim 15+1 de ❤️
Buketkucuk merve8026 benim karnım biraz erken çıktı 3-4 aylıkken yani 13-16 haftalıkken karnım çıkmaya başladı. Hareketlerini de ilk 16.haftamda hissettim ama ilk güçlü tekmesini 19-20. Haftalarda hissettim🧚♂️
Senayyalcin merve8026 Zaten doğal olan 20. Haftadan sonra hareketler ufak ufak hissedilmeye başlar endişe etmeyin 🥰
merve8026 birprensesvebirprensannesi benimde ilk gebeliğim çok az karnım çıktı genelde geç hissediliyomuş ama ikincide daha erken hissediyormuşsun herhalde
ozanmincim birprensesvebirprensannesi ay iyiki yazdın ben de üZülmüştüm bi benim mi karnım erken çıktı diye 😅 ilk hamileliğimde gerçekten çok geç çıktı göbüşüm ama 13 haftalığım ve baya baya göbeğim var 🙇♀️🤷♀️
birprensesvebirprensannesi merve8026 Evet canım. İlk gebeliginde 21 22 den aşağı net hissedemezsin. Karnın çıkması da eğer kız bebişse az çıkıyor oda 29. Haftadan sonra erkek bebiş karnı daha belli oluyor ama onunda çıkması 25. Haftayı bulur heralde ilk gebelikse🤷
Sedanindenizi merve8026 Acikiyorum saat 11 gibi biseyler yiyorum. Gun icinde uyudugum icin bu saat oldu uykum gelmiyor o yuzden gece 11 de yedigimin kilo yapacagini sanmiyorum yami ins😆
merve8026 birprensesvebirprensannesi evet ilk gebeliğim doktor büyük ihtimalle erkek dedi karnım top gibi çıkmaya başladı az bişey 😄
merve8026 birprensesvebirprensannesi oda güzelmiş valla akşam yiyorum gece geri acıkıyorum bide Bi tatlı Bi ekşi canım istiyor 😊
Gulfeem İlk gebeligim, 16.haftadan beri hareketleri hissediyorum. 20.haftadayız suan ve bugun ilk defa esimle beraber karnımdaki hareketlerini izledik videoya bile aldık😻 ama genelde ilk gebelikte bu kadar erken hissedilmezmiş sakın kıyaslama yapmayın🙏🏻
birprensesvebirprensannesi Gulfeem Çok çok erken hissetmişsiniz. 😮 heleki şuan dıştan görünmesi ilk gebelikte 🤷 Maşallah Allah’ım nazarlardan korusun 🧿
Tubi55 Gulfeem benimde aynı 16. Haftamda hissettim suan 20. Haftadayım bariz hissediliyor herkes erken diyor ama kişiden kişiye değişiyor Demekki 😍
birprensesvebirprensannesi merve8026 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Erkek karnı ne zaman çıkar hiçbir fikrim yok benimde erkek ama benim şuan karnım baya baya 5 aylık karın gibi ikinci gebelikten heralde🤷
Gulfeem birprensesvebirprensannesi evet nasil oldu bende anlamadım dısarıdan görmeyi inanın hic beklemiyordum sabah uyku sersemi yorganı açtım baktım bildigin görüyorum heyecandan napicagimi sasırdım😻 akşamda eşimle denk geldik 2-3 kere dısarıdan gördük şans eseri videoyada cekebildim😻🧿 dediginiz gibi cok erken bizcede😶 yarın detaylıya girecegiz bakalım nelerle karsılasıcaz🙈
birprensesvebirprensannesi merve8026 Hiç ekşi istemedim kızımda da öyle hep tatlı🤷 Ben hiç doyamıyorum neden bilmiyorum gece 2 3 yemeyince baş ağrım tutuyor 🤷
merve8026 birprensesvebirprensannesi Aminn inşallah Allah razı olsun bende bilmiyorum valla ilk olunca çok az çıktı 4.ayın içindeyim
Gulfeem merve8026 insallah🙏🏻 Hepimizin evlatlarını Allah nazarlardan korusun🙏🏻 Hic beklemediginiz anda oluyor cok heycanlı bir bekleyiş😻
merve8026 birprensesvebirprensannesi ben geçen gece canım makarna istedi saat iki buçuktu oturdum turşuyla yedim 😂