Bulutsevdasi ece_2206 hem gebelere BT ve mr çekilmiyor. İlaçlı hiç önerilmiyor. Yalnız pıhtı atma durumu var ise onan formu alınarak çekiliyor.
Bulutsevdasi alemine oldu.istahsizlik oldu 4 gün boyunca sadece su içtim ve kilo kaybim oldu. 4 günde 4 kilo. Hastalık bitince herkes nasıl bu kadar zayıfladığımi sormuştu.
ece_2206 Bulutsevdasi covid atlattıktan sonra uykusuzluk yaşadınız mı peki bana herkes psikolojik diyor nöroloji de bişey yapamıyor ben uyuyamıyorum
Bulutsevdasi ece_2206 yok öyle bir durum yaşamadım. Kovid döneminde nefes alamadığım için uyuyamiyordum sadece
Busemestan ece_2206 bende öyleyim uyuyorum çok uyanıyorum hastasıyım diye düşünüyorum biyerim ağrısa covid mi oldum diyorum
Bulutsevdasi alemine ben nisan 2020 de kovid geçirdim..şuan geçirmiyorum. Koku ve tad kaybı yaşadım ama ne kadar süre yaşadığımı net hatırlamıyorum
Bulutsevdasi alemine sene oldu tabi ki de geçti. Kalıcı birşey değil ki . Hastalık sürecinde olan bir durum bu.
Bulutsevdasi alemine anlıyorum. Siz aile sağlığı hekiminize başvurun. O sizi yönlendirir. Ama benim hastalık sürecinde oldu 14 gün kadar sonra azala azala komple kayboldu hastalık. Süreğen birşey değil