Dilanyesildag Mrvtpz ilk gebeliğin mi? Yani bildiğim kadarıyla sadece Fatih bey değil genel anlamda tüm doktorlar ilk gebelikte sana hangisini tercih edersin diye soruyorlar, ayrıca duruma göre de senin tercihin olmayabilir ama yine de en iyisini onlar biliyor Fatih bey’den yana bence hiç kuşkunuz olmasın gerçekten işinin ehli. Sizler de keyfini çıkarın ha sezaryen ha normal doğum ikisinin de sonu aynı biricik evlatlarımıza kavuşacağız fazla düşünüp kendinizi korkutmayın içinizi ferah tutun 🌸💜🙈
Mrvtpz Dilanyesildag ilk gebeligim ama hic konusmadk açıkçası 36. Haftada gidecegim sanırım o zaman konuşuruz diye düşünüyorum suan 34+4 teyiz yani bana braksada açıkçası nasl istedigim hakkında cok bi fikrim yok dogumu tek istegim alttan kesik olmaması o kdr 😬🙈
Ortmenanne16 _anne_ ben bu fiyatı ilk randevu günü bir akrabadan duydum meğer bu fiyat şu anda katlamış biz daha fiyatı almadik özel sigortam olduğu için doğuma bir ödeme yapmayacağız ancak 7 binler dönüyor şu anda doğum ücreti olarak teldende sorunca cevap vermiyorlar 🙄🙄🙄
Beyzahturgut Aynur-13 bağcılar medipolde 8500 lira sezeryan 2600 normal doğum neye göre bukadar fark koyarlar anlamam🤦🏼♀️
ilkmelegim Aynur-13 bende orda dogum yapmayı düşünüyorum da siz gidip görüştünüz mü paket içerisinde neler var ?
Aynur-13 ilkmelegim evet canım görüştüm 1-2 gece konaklama ne kadar gerekliyse çocuğa yapılam tüm tahliller 1 tane refakatçi için yemek felan ziyaretçi kabul etmiyolar hatırlayabildiklerim bunlar canım
MummyTugba KubosM merhaba hayırlı ugurlu olsun bebeginizi saglıkla büyütün 🌸 ben de dicle memorialda dogum yapacagım, odasında banyosu var degil mi? Odası, hijyeni, hemsireleri falan nasıl memnun kaldınız mı?
KubosM MummyTugba merhabalar canım ben çok memnun kaldım. Odalar hergün 4 kez temizlendi çöpler 4 kez alındı. Hemşireler gayet ilgiliydi her konuda yardımcı oldular bize. Odamız gayet ferahtı biz çok memnun kalarak ayrıldık 🌸
HBetul Gizemlimmio merhBa benim de 5 şubatta sezaryan inş medikent de . Sormayı unuttum ben hastahanede bebek için ilk istedikleri neler sordunuz mu siz
Gizemlimmio HBetul Ben de 2 şubatta sezaryen olucam ama daha yeni belli oldu telefonla ayarladık tarihi pazartesi gidip görüşücem doktorla tekrar o zaman sorucam 😊 buraya da yazarım isterseniz öğrenince 😊