tubacifci93 🥰🥰 hayat şirin tesadüflere gebe, karşılaşmadıysak dahi bir gün denk gelme umuduyla. Rahat keyifli bir gebelik ve doğum olur umarım sizin için 🍀
Doğum ücretleriniz ne kadar?
Thutik 🙂🙂🙂 Teşekkür ederim umarım sizin içinde öyle olur
Dilanyesildag hayırlısı olsun insallah benim dogumumda subat sonu mart başı suan 34+4teyiz fatih beye kontrole gttm 2 kez iyi bi doktor ama dogumu nasıl olur acaba diye kararszm 😬
Mrvtpz ilk gebeliğin mi? Yani bildiğim kadarıyla sadece Fatih bey değil genel anlamda tüm doktorlar ilk gebelikte sana hangisini tercih edersin diye soruyorlar, ayrıca duruma göre de senin tercihin olmayabilir ama yine de en iyisini onlar biliyor Fatih bey’den yana bence hiç kuşkunuz olmasın gerçekten işinin ehli. Sizler de keyfini çıkarın ha sezaryen ha normal doğum ikisinin de sonu aynı biricik evlatlarımıza kavuşacağız fazla düşünüp kendinizi korkutmayın içinizi ferah tutun 🌸💜🙈
ysmntrhn hangi sigortadan yptırdınız bn de yaptrmak istyrm
burcubrnc hangi sigorta grubu
Dilanyesildag ilk gebeligim ama hic konusmadk açıkçası 36. Haftada gidecegim sanırım o zaman konuşuruz diye düşünüyorum suan 34+4 teyiz yani bana braksada açıkçası nasl istedigim hakkında cok bi fikrim yok dogumu tek istegim alttan kesik olmaması o kdr 😬🙈
Semrakrbck hangi hastane canım bende İstanbul’dayım
Ortmenanne16 ciddi misin medicane doktorun kim
Bende bursa doruk embiye Yılmaz 3250
Aynur-13 bağcılar medipolde 8500 lira sezeryan 2600 normal doğum neye göre bukadar fark koyarlar anlamam🤦🏼♀️
Beyzahturgut yok artık yani gerçekten bide üniversite hastanesi olucak
Kayserideki dogjm ucretlerini bilen varmi aranizda
Aynur-13 bende orda dogum yapmayı düşünüyorum da siz gidip görüştünüz mü paket içerisinde neler var ?
KubosM merhaba hayırlı ugurlu olsun bebeginizi saglıkla büyütün 🌸 ben de dicle memorialda dogum yapacagım, odasında banyosu var degil mi? Odası, hijyeni, hemsireleri falan nasıl memnun kaldınız mı?
MummyTugba
merhabalar canım ben çok memnun kaldım. Odalar hergün 4 kez temizlendi çöpler 4 kez alındı. Hemşireler gayet ilgiliydi her konuda yardımcı oldular bize. Odamız gayet ferahtı biz çok memnun kalarak ayrıldık 🌸
KubosM çok teşekkür ederim 🌸💕
MummyTugba
Rica ederim canım sağlıcakla kavuş yavruna 😍
Gizemlimmio merhBa benim de 5 şubatta sezaryan inş medikent de . Sormayı unuttum ben hastahanede bebek için ilk istedikleri neler sordunuz mu siz