Dilanyesildag ilk gebeligim ama hic konusmadk açıkçası 36. Haftada gidecegim sanırım o zaman konuşuruz diye düşünüyorum suan 34+4 teyiz yani bana braksada açıkçası nasl istedigim hakkında cok bi fikrim yok dogumu tek istegim alttan kesik olmaması o kdr 😬🙈

Bende bursa doruk embiye Yılmaz 3250

Aynur-13 bağcılar medipolde 8500 lira sezeryan 2600 normal doğum neye göre bukadar fark koyarlar anlamam🤦🏼‍♀️

Kayserideki dogjm ucretlerini bilen varmi aranizda

Aynur-13 bende orda dogum yapmayı düşünüyorum da siz gidip görüştünüz mü paket içerisinde neler var ?

KubosM merhaba hayırlı ugurlu olsun bebeginizi saglıkla büyütün 🌸 ben de dicle memorialda dogum yapacagım, odasında banyosu var degil mi? Odası, hijyeni, hemsireleri falan nasıl memnun kaldınız mı?

MummyTugba
        merhabalar canım ben çok memnun kaldım. Odalar hergün 4 kez temizlendi çöpler 4 kez alındı. Hemşireler gayet ilgiliydi her konuda yardımcı oldular bize. Odamız gayet ferahtı biz çok memnun kalarak ayrıldık 🌸

Gizemlimmio merhBa benim de 5 şubatta sezaryan inş medikent de . Sormayı unuttum ben hastahanede bebek için ilk istedikleri neler sordunuz mu siz

_anne_ ben bu fiyatı ilk randevu günü bir akrabadan duydum meğer bu fiyat şu anda katlamış biz daha fiyatı almadik özel sigortam olduğu için doğuma bir ödeme yapmayacağız ancak 7 binler dönüyor şu anda doğum ücreti olarak teldende sorunca cevap vermiyorlar 🙄🙄🙄

HBetul Ben de 2 şubatta sezaryen olucam ama daha yeni belli oldu telefonla ayarladık tarihi pazartesi gidip görüşücem doktorla tekrar o zaman sorucam 😊 buraya da yazarım isterseniz öğrenince 😊

• [silindi]

AyGC merkez prime mutlukent 3900

ilkmelegim evet canım görüştüm 1-2 gece konaklama ne kadar gerekliyse çocuğa yapılam tüm tahliller 1 tane refakatçi için yemek felan ziyaretçi kabul etmiyolar hatırlayabildiklerim bunlar canım