Deryaaselll Hayriye1410 bende o hastaneye gidiyorum fakat yanlış biliyosunuz normal dogum 3000 sezaryan 3500
Hayriye1410 Deryaaselll o geçen senenin fiyatları. Geçen hafta güncel olarak öğrendim fiyatlar bu şekilde
Selimegzoglu avucundaopucuk ziya Çetin’e gidiyorum ben kliniği var dışarıdan geliyor doktor belki onun için fiyat farklı
BaharBA Hicranyigit arzuhanim doktrum memnunm ama hem cok karsik hastane hemde uzun bekliyorum sizinki hanqsiydi
Hicranyigit BaharBA benimkide arzu hanim ben doğumumu orda yapıcam inşallah bu salı kontrolüm var gün verecek
Seliminannesi23 Arzuoguz abow ucmus fiyatlar. Aman en iyisi ozel vallah simdi ki zamanda devlette dogum biraz zor gibi. 😒
BaharBA Hicranyigit benmde 1 haftamvar ama buyuk ihtimal qtmicem qene belli deil hayat hastnesinde bi doktr bulabilsem
Hicranyigit BaharBA benimde 1 hafta 10 günüm var 37+4 üm. Son haftansa değiştirme bence böyle bir zamanda yeni hastane yeni doktor uğraşma derim ben
BaharBA Hicranyigit yok ben suan 16 haftligim🙂daha cok var oyuzdn yorucu geldi sznde saqlikla alin kucagnza
Hicranyigit BaharBA hmm 1 haftam kaldı yazınca bende doğuma sandım kontrole demek istediniz sanırım. Aynen kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın. Güzel dilekleriniz için de çok tesekkurler amin inşallah 😍
Hayriye1410 Deryaaselll yanlış yazmışım sonradan farkettim kusura bakmayın haklısınız sizin dediğiniz fiyatlar doğru. Ben özel kısmına bakıp yazmışım o esnada
Mcakir AyGC İzmir Can Hastanesi 4750 TL ( sezaryen / vajinal doğum / epidural hepsi dahil aynı tek fiyat ) son 1 senede hastaneye 2 kere zam geldi.