qaye35 Iremayca3108 tamamlayıcı sağlık sigortası yaptiriyorsunuz hastanenin anlaşmalı olduğu demir hayat iki can sigortasi diye bir şey var hamileyken bile alabiliyorsunuz.onu aldığınızda dediğim gibi başka hiç bir ücret ödemiyorsunuz.sadece detaylı ultrasonu karşılamıyor e onda da zaten başka bir yere perinatologa gidiyorsunuz haklı olarak ayrıca ücret ödüyorsunuz.fakat yeni zam gelmiş size 6500 demiştim ama şu an 8500 olmuş.
OMAYBABY Zeynnpk doğum ücretinin içinde neler var acaba fotoğraf çekimi vs var mı ? Birde hangi doktora gidiyorsunuz 😌
Serene001 AyGC İzmir gözde hastanesi 6000 TL Prof Dr Haşmet Mesut Özsoy ayrıca doğum doktorundan hariç 4 tane doktor daha gircek doğuma onların ne tutacağı belli değil riskli gebelik sağlık olsun para umarım hallolur 😔
Sumisalii Kayseriden selamlar 😊12 haftaligiz sezeryan olucam ucret ne kadar bilmiyorum ama simdiden sormayada cekiniyorum daha cok var
esinnnn91 Neserdi prof olduğu içinmi bu kadar pahalı? Benim dr dışarıdan 5500₺ demişti medistate hastanesi için.
Mucize1997 Gizemlimmio of bu ne ya turkiyefe dogum yapmak bile paraylaymis 😬😬corona testi ben 250 lirayami ne yaptirmistim zammi geldi
Ogrtmenhnm KubosM hangi doktor acaba bende Diyarbakır memoriale gidiyorum ama 4500 5000 arası dediler ?
Ogrtmenhnm KubosM anladım canım ben de diğer memoriale gidiyorum doktor da farklı demek ki o yüzden bu kadar fark ediyor
MummyTugba KubosM merhaba hayırlı ugurlu olsun bebeginizi saglıkla büyütün 🌸 ben de dicle memorialda dogum yapacagım, odasında banyosu var degil mi? Odası, hijyeni, hemsireleri falan nasıl memnun kaldınız mı?
Beyzahturgut Aynur-13 bağcılar medipolde 8500 lira sezeryan 2600 normal doğum neye göre bukadar fark koyarlar anlamam🤦🏼♀️
alyagulce Aynur-13 merhaba doktorunuz kim memnun musunuz 26. Haftadayım Pendik medipole gelmeyi düşünüyorum da