Aslaninannesi Pembe_li sizin cinsiyet ne bu arada salı sabah şeker yüklemesi için hastanede olucam inşallah bişey çıkmaz busefer daha hızlı kilo alıyorum 😃🤦
Arzuoguz Seliminannesi23 Muayne 75₺ mi .? ben 330₺ veriyorum ne kadar fark ediyor bu ülkede esse adalet yok yemin ederim 😂😂😂
Seliminannesi23 Arzuoguz he kuran hakki icin oyle 😅❤️ Muayne okadarsa dogum ne kadardi Allah bilir🤷🏼♀️🤦🏻♀️
Pembe_li Aslaninannesi bizimde kız bu yıl sanırım kız senesi 💕 Allah sağlık versin hepimizin evlatlarına sağ Salim alalım kucağımıza çıkmaz insallah içini rahat tut
mmek_2014 Aselnnesi ben 21 aralıkta dogum yaptım 3000 lira verdik. Yılbaşından sonra zam yapılacak demişlerdi o zaman. Ben dogumdan sonra gitmedim hiç. Zam yapmışlar demekki.
kalben_duam mrsbiyolog bende live gidiyorum samsunum en pahalısı açıkçası biz hastaneyi değişmeyi düşünüyoruz
mrsbiyolog kalben_duam ben önceki gebeliğimde her hafta başka doktorlar deneyip gene soluğu seher hocamda aldığım için devam edeceğim. Evet ücret önemli ama doktor çok daha önemli bizim önceliğimiz olarak.
BaharBA Hicranyigit ama hic beqmedim cok sira bekliosun karsiikk baya deqstrcem hayata qtmeyi dusunuyorum cnku baya larsk biyer yoksa doktrum iyi
Hicranyigit BaharBA aynen hastanenin kendisi karışık zaten labirent gibi 😆 benim ilk doğumum da orda oldu bildiğim hastane diye gittim tekrardan. Sağlık olsun da doguralim sağ salim biran önce
Hicranyigit BaharBA doktorunuz kimdi ve sıra bekleme olayı öyle oluyor saati saatine almıyor doktorum benimde yoğun olduğundan işte
BaharBA Hicranyigit arzuhanim doktrum memnunm ama hem cok karsik hastane hemde uzun bekliyorum sizinki hanqsiydi
avucundaopucuk Selimegzoglu hangi doktora gidiyorsunuz bize 8 bin dediler hastane çalışanı tanıdığımız var diye 7.500 a zor düştüler
Selimegzoglu avucundaopucuk ziya Çetin’e gidiyorum ben kliniği var dışarıdan geliyor doktor belki onun için fiyat farklı