Baharakgul Serapgnsts evet zamn gelmis muane fiyat 165, normal 3800, sezeryan 3500 civari oda parasi ayni dediginiz gibi bize vurdu bu zam sansida cok sinirlerim bozuldu. Nasil olcak bilmiyorum
burcubrnc Gamzesapmaztali evet normal fiyatı 8 9 arası zaten ama bir sigorta şirketiyle arayın görüşün derim tamamlayıcı sağlık sigortaları çok daha uygun oluyor üstelik 1 yıl geçerli hem doğum hem kontroller içinde oluyor bi araştırın bence
mvdlrnr birprensesvebirprensannesi bende Serçin ordu ya gidiyorum. Evet baya hemde yıl içinde bu kaçıncı zam saymayı bıraktım artık 😂
Mervince Ayl3411 BEnde Selda hanıma gidiyorum 1 kere gittim memnun kaldım sımdı 2. Randevuma gidicem 4 şubatta siz memnunmusunuz ☺️
Ayl3411 Mervince evet ben de memnunum, güncel fiyatlar evet. 20 sinde randevum vardı o zaman yatış servisine sordum öğrendim 🌸
Aselnnesi mmek_2014 merhaba ne zaman sordunuz acaba ben geçen hafta sorduğumda 3500 demişlerdi . yeni yıl zammı gelmiş .
mmek_2014 Aselnnesi ben 21 aralıkta dogum yaptım 3000 lira verdik. Yılbaşından sonra zam yapılacak demişlerdi o zaman. Ben dogumdan sonra gitmedim hiç. Zam yapmışlar demekki.