tunalimon Buseyvz Sibel özsoya gidiyorum aa evet sendika indirimi var bizim 🙈hamilelik başıma vurdu galiba unuttum onu
Buseyvz tunalimon Ben de sibel hanıma gidiyorum 😊 sendika indirimi bizede var ama korona testleriyle birlikte yine aynı paraya geliyor kişi başı 250 tlymiş 🤦🏻♀️😂
asilinannesi2609 haziranin25i Gerçekten o zaman çok şanslısın🥰 inşallah bende böyle bir doktora denk gelirim Gebze’de oturuyorum bu yüzden yüzyıl hastanesinde Seher hanıma randevum var inşallah böyle memnun kalırım🌸
Elif4293 Alps 37. Haftadayım bu hafta verdim haftaya vermicem nstye vericem ama şubatın başında gine vericem en son şubatın ikinci haftası son hafta vermicem
badeilemerve AyGC bahçelievler medicana prof dr yavuz aydin benim doktorum çok memnunum her zaman çok detaylı bakar asla başından savmaz her şeyi sorabilirsin ilgilidir. Doğum ücreti normal 6500 sezaryen 8000 epidural sezaryen de 8000 civarı daha yeni sormuştuk.
Rabiacelebi Leylayunus meraba ben size bı sey sorucaktim benim randevulu ayrıntılı ultrasonum varda ayrıntılı ultrason için kendi doktorumuzdan randevu almaya tekrar gerek var mı yada başkasimi bakiyo ayrıntı ultrasna devlet hastanesinde
Ortmenanne16 Hzl doğrudur ama herkese çıkan fiyat farklı gibi geldi bana birine 7 bin denmiş birine 6 bin belki doğum türü ile de ilgisi vardır medicana biraz bu konularda pahalı bir hastane maalesef
Ozgekrmli benim doktorum dışarıdan gelecek kendisinin ücreti 4200 hastane kavacık medistate normal 2800 sezaryen 3000 tl fakat benim doktoruma özel fiyat ama hastanede sgk geçiyor bilginize
Serapgnsts Baharakgul ben Liman Hastanesi’ne sorduğumda doktor olarak sormadım ama normal doğum epiduralli 3500 TL dedi sezeryan 3200tl dedi oda ücreti falan hariç +400 TL oda ücreti alıyorlarmış ve şuan ki fiyati söylediler zam gelebilir dediler
Baharakgul Serapgnsts evet zamn gelmis muane fiyat 165, normal 3800, sezeryan 3500 civari oda parasi ayni dediginiz gibi bize vurdu bu zam sansida cok sinirlerim bozuldu. Nasil olcak bilmiyorum