mervedlkrn KubosM hangi doktor? bizim zelal hoca EGM indirimle 3170 tl miş fiyatı aylık muayene ücretlerimizde 240 tl
gullcannn tgbktszdmr Hangisinde acaba. Bende Ankara Etlik lokman Hekimce olacağım normalmi sezeryanmi acaba sizinki. Eşim polis olduğu için bize biraz daha indirimli fiyat soylendi oyuzden merak ettim
Mores tarcinli_kurabiye bikaç ay önce haberlerde görmüştüm bakanlık özellerde korona testini max 250tl ye sabitledi diye.
Mrvesahn Gizemlimmio Ben iki gün önce aradım 3500 dediler herkese farklı fiyat mi söylüyorlar acaba Mayıs’ta inşallah benim doğumum bı arayıp sorayım demiştim
Mucize1997 Gizemlimmio of bu ne ya turkiyefe dogum yapmak bile paraylaymis 😬😬corona testi ben 250 lirayami ne yaptirmistim zammi geldi
Cansu_79 AyGC zam gelmiş 3300 tl di yeni yılla beraber ona da zam geldi tabi 4000 tl olmuş doktorum uzun zamandır hastası oldugum için hastaneden rica edip 3750 yaptırdı 🥰
haziranin25i AyGC İstanbul Kartal Avicenna Umut hastanesinde Normal Doğum 2700 Zorunlu sezeryan 2900 Istege bağlı sezeryan 3500
Serap53 haziranin25i merhaba bende ataşehir avicennada doğum yapıcam da orda mecburi sezryan 3700 olmuş ama acaba fiyat farkı olablir mi hastane aynı ama
Lalihhhh Esmos26 Eskişehir Anadolu hastanesi normal doğumu 4500 TL ye yapıyormuş ama 2020 fiyatı yıl başı ile herşeyin fiyatı değişmiştir
kubr_pak Sermec27 Bende Samsun Medicana da doğum yapıcam allah izin verirse, tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım 4100 lira muayenelerim felan da ücretsiz, doğumum da limitsiz 🙏🏻
Rabiacelebi Leylayunus meraba ben size bı sey sorucaktim benim randevulu ayrıntılı ultrasonum varda ayrıntılı ultrason için kendi doktorumuzdan randevu almaya tekrar gerek var mı yada başkasimi bakiyo ayrıntı ultrasna devlet hastanesinde
Emv Brcrs ankara ben ümit hocayla anlaştım hamilelik takibi ve doğum paket olarak 10.000 tl sizce nasıl hastane tobb etü hastanesi fiyat ve hastane nasıl sızce 😊
Teacherr Brcrs ben de Pendik medikal parka gidiyorum Şeyma hanıma ☺️ Normal doğum mecburi sezaryen 5000
Sermec27 Ortmenanne16 acaba her şehrin dogum ücreti farklı mi ben de medicanaya gidiyorum bize 4000 dediler
Gulsahkyc Sermec27 tabi ki farklı bursa medicana 10 bin civarı Doruk hastanesinde doğum yapıcam 3900 normalde sezaryende aynı epidural ekstra 600
nurum16 Sermec27 evet şehir şehir farklı İstanbul’daki Medicana daha pahalı doğumu mesela bende bursadakine gidiyorum Somponun doğum sigortasını yaptırdım 5100 doğum
edustuncer Hicranyigit banada 4.200 tl dendi acaba size özel indirim mi yapıldı. 3.500 cok uygunmuş:)
FatRam_1703 AyGC Bursa-İnegöl Aritmi Hastanesi Sezaryan Veya Normal farketmiyor 2750 dedi doktorum💁🏻♀️