KubosM anladım canım ben de diğer memoriale gidiyorum doktor da farklı demek ki o yüzden bu kadar fark ediyor

@37#12700614 bende Feride Mimaroğluna gidiyorum. SGK lı fiyatı mı bu ?

Gizemlimmio merabe gizem hanım hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnun musunuz

Medipol mega üni. Hastanesinden güncel fiyat alan varmı?

Dilanyesildag dogum sekliniz belli mi acaba? Bide hangi doktora gidiyosunuz memnunmusunuz?? Bende düşünüyorum orayi ama cok kararszm? Dogumunuz ne zaman ayrca?

Aynur-13 anlamadım mecburi sezeryanın daha uygun olması lazım isteğe bağlı daha pahalı olur normal doğum daha uygun

Mrvtpz benim ilk gebeliğim şuan 32 haftalığım doktorum Fatih Tuncel çok ama çok iyi bir doktor işinde olsun sohbetinde olsun çok iyi moral veriyor ben aslında normal doğum istiyordum ama epilepsi hastasıyım bu isteğimi doktoruma söyledim çok ayrıntılı bir şekilde bana anlatmaya çalıştı hastalığımdan dolayı riske atmayalım sezaryen yapalım dedi bende okeyledim Allah’ın izniyle Mart başında kızımı kucağıma alacağım 🌸

Ankara memorial 12 yada 13 bin dogum sekline göre 🤷‍♂️

Mardin Kızıltepe Cihanpol sezaryen 2400 tl

Bizim burda özel hastane normal doğum 1000 tl sezaryen 2400, doğudayız sınırda

magnolia_ ben yalnış mı anlattım normal doğum 2700 sezeryan 3500 zorunlu ne kadar bilmiyorum