tgbktszdmr normal doğuma 5300 denilmis eşimin indirimi ile 4800 oluyor. Ama sizinki paketmis muayeneleride kapsadığı için normal
Doğum ücretleriniz ne kadar?
gullcannn sadece Doğum fiyatı pahalıymış ya. 6000 normal o zaman komple paket herşeyi içinde Doğum fotoğrafcısı dahil. Bir de ben başından beri çok sıkıtılıydı bırakın her ayı her üç dört günde bir hastanede serum yiyodum. Eşim iyiki palet almışız yoksa bizim kesin 10 bini felan bulurdu der hep😂
tgbktszdmr Birde anlaşma yaparken soracağım tabiki ama bilginiz varmi. Paket almasamda düzenli olarak paket almış gibi Elif hanima gidiyorum. Doğum sırasında mesai dışında doğumum gerceklesse kendisi geliyor değilmi ben onun için geliyorum bu hastaneye
tgbktszdmr Aynen fotoğraf içinde denilmis bizede benimde sıkıntılıydı Elif Hanım sürekli bulantı hapı verdi sağolsun.
tgbktszdmr Birde siz yılbaşından önce yaptiysaniz anlaşma o gecerli yılbaşında zam geldi. Yılbaşından önce indirimsiz 4750 indiirmle dahada iniyordu bize sordugumuzda
gullcannn elif hanıma sormuştum ben bu soruyu. Hafta sonu dışında hafta içi gece bile Doğum yapsanız kendi doktorunuz geliyor. Ama hafta sonuna denk gelirse doğumunuz nöbetçi kadın doğumcu kimse o giriyor.
Hicranyigit ben yeni sordum 4300 dediler
gullcannn biz hamile kalır kalmaz yaptık Ağustos ayıydı anlaştığımız. Hamile kalmadan öncede lokman hekime gidiyordum kadın Doğuma. Paket almak istediğimizde bebeğiniz kalp atışını duymamız lazım dediler duyarsak kalp atışını şimdiye kadar ödediğiniz ücreti paketten keseriz dediler. 5300 e mi ne düşmüştü ödediğimiz muayene ücretlerini kestikleri için paket alınca
tgbktszdmr Kötü bir durum ama ben Elif Hanım için gidiyorum mesela o hastaneye ona dogurtamadiktan sonra anlamı kalmıyor ki. Haftaiçi doğurmaya bakıcaz ozaman😂
gullcannn aynen bende öyle düşünüyorum. Çok seviyorum doktorumu. Bi bağ kuruluyor neticede. Hafta içi olur İnşaAllah diye dua ediyorum resmen 😂Ama herkes sancı esnasında doktoru gözünüz görmüyor diyor.
tgbktszdmr En güzelini yapmışsınız ama benim bu dönem biraz karmaşık olunca eşimin görevi nedeniyle almadım peker ne olur olmaz diye. Gerçi hep geldim de birşey değişmedi yani. Yazabtemelli burdayız tekrardan. Başka gebeligimde insallah
tgbktszdmr Hayırlısı olur inşallah şuan kaç haftaliksiniz
Ortmenanne16 bizim doktorumuz daha uygun bi fiyat söylemişti bize bilmiyorum neden belki onun anlaşması vardir .
gullcannn canım her ay gelmişsin neticede başka türlü sıkıntı olmasında. Benim he erken Doğum riskim vardı serumla geldim bu zamana kadar hastenede çıkmadık diyebilirim 7 aydır. Paket alsam bile doktorumun doğumuma girmeme ihtimali var. Kuzularımız sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin de gerisi ıvır zıvır. Hakkınızda hayırlısı olsun
gullcannn 31 olucaz İnşaAllah ☺️ Siz
magnolia_ canım normal fiyatı mı sezaryen mı bu
gullcannn Birde son olarak son an sezeryan yapsanız paket aldığınız için yinede fiyat değişmiyor degilmi
gullcannn yok yok değişmiyor hiç. bi şekilde
tgbktszdmr Amin inşallah sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. Sizin baya olmuş 18 haftaligiz biz