Minigim20 Hdmir 47 kilo ile hamile kaldım şuan 27 haftalık olduk 56 kilo olmuşum fazla mi biraz bilemedim 🙄
Egeligelin Hdmir evet karbonhidratı hayatımdan çıkardım .Doktorum maşallah hep bebeklere kilo alıyosun dedi.😀😀
Hdmir Egeligelin nasıl çıkarttım ya doyuyormusun Bn hayatta çıkaramam yani bir öğünde bir ekmek bitirmem gerekiyor yoksa aç kalırım
Egeligelin Hdmir beyaz ekmek hele çok kilo aldırıyo tam buğday ekmeği alıyorum ilk zamanlar aç kalktım sofradan resmen ama sonra mide de terbiye oldu çok iyi oldu çok da güzel oldu 😂
Hdmir Egeligelin Bn bir kere buğday ekmeği aldım başladım yemeğe sonra kendimi beyaz ekmek yerken buldum 😄😄😄
Hdmir Egeligelin normalde hiç kilo almam asla düşünün 28 yaşındayım ve 49 kiloyum o kadar çok yememe rağmen şuan gebelikten dolayı bu kilolar doğum yaptığım gün hepsi gececek Bn hayatımda suyu çıkaramıyorum onu çıkarsam belki biraz kilo alabilirim
Gokceee41 Zynpmst ben de 71 kg daha 1 aylık hamileyim 9 aya kadar kapıdan sığmam diye düşünüyorum 🤦♀️
Zynpmst Gokceee41 bebişlerimiz sağlıklı olsunda ben hiç dert etmiyorum 😊tabi gereksiz almamak en güzeli ama napalım mutfağın önünden geçerken kilo alıyorum 😂