Hdmir Evet hanımlar kaç kilo ile gebe kaldınız şimdi kaç kilosunuz? Ben 49 kilo hamile haldım 3.gebeliğim şuan 33+1 64 kiloyum 15 kilo almışım 🤭🤫
Guloyku2021 Hdmir bizimde son 11 gün 15 kiloda ben almışım ama görünüşte bişey yok göbek sadece nere o 15 kilo acaba 😂😂
sherlock_anne Hdmir 68 ile hamile kaldım. 25. Haftaya kadar 6 kilo verdim , 25-35 arası 10 haftadır 3 kilo almışım şuan 65 im. 2. Hamileliğim :) 35+4 🥰
Gokceee41 Zynpmst ben de 71 kg daha 1 aylık hamileyim 9 aya kadar kapıdan sığmam diye düşünüyorum 🤦♀️
ikiponcik_annesi sherlock_anne hay maşallah ya nasıl oluyo benimde ikinci gebeliğm dikkat ediyorum ama 21+4 56 ile hamile kaldm 62 olmuşum 🙄
sherlock_anne ikiponcik_annesi kızım 10 aylıkken hamile kaldım , nöbet geçiren bir bebek asla yanından ayrılamıyordum o ağlamasın bayılmasın diye devamlı hareket halindeydim. birde harita dil hastalığına yakalandım günde sadece 1 öğün yemek yiyebiliyorum. ilk hamileliğimde 55 ile hamile kalıp 74 ile doğuma gitmiştim bende daha fazka almayı bekliyordum aslında 🙈
ikiponcik_annesi sherlock_anne geçmiş olsun canım benimde kızım var ama o koca kız oldu artk 6 yaşında bide malum korona var bi yere gidemiyorum gelemiyorum hep evde olduğumdan alıyorum bende bu kadar ama napalım artk sağlıklı olsunda bebiş veririm artk🤷♀️
Egeligelin Hdmir evet karbonhidratı hayatımdan çıkardım .Doktorum maşallah hep bebeklere kilo alıyosun dedi.😀😀
merve0128 Hdmir son 17 gün 59 kilo ile hamile kalmıştım 55 e düşmüştüm şimdi 66 kiloyum 11 kilo almışım 🙈