Mega123 Cicilibicili Yaaa mucizeni okurken gözlerim doldu yaaa.. Rabbim sana bağışlasın nice mutlu huzurlu sağlıklı günleriniz olsun inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah. Darısı biz isteyenlere olsun dualarınızı eksik etmeyin olur mu 😇. Sevgilerimle🌺🥰
Cicilibicili Mega123 Rabbim herkese nasip etsin inşallahhhhh. Kimseyi evlatla imtihan etmesin. En hayırlı zamanda güzel haberlerinizi alalım inşallah canım benim 🥰
Cicilibicili Eaf o an herşey birbirine karışıyor ıkınmalar vs asla hissedilmiyo emin ol. Sen o an bebişi çıkarmaya uğraşıyosun çünkü ☺️
Eaf Cicilibicili ay canim içimi rahatlattınnnn yani şöyle ki prenses dogum demekki bildiğin sancısızzz acısız sadece ikiniyorsun oyle miiiii doğrumu anlamisimmm
Cicilibicili Eaf sen bence tam prenses doğumluksun bak benim de canım çok tatlıdır ama düşün ben normal doğum yaptım. İnşallah sen de normal doğum yaparsın. Araştır epidurali çok rahat edersin. Uyuştuğu için sancı falan hissetmiyorsun aynen öyle doğru anladın☺️
Eaf Cicilibicili aynen ya canim cok tatlı aşırı korkarım ben 🤣🤣 içimi rahatlattınnnn ya canim.benim allah razı olsun sağlıcakla buyut bebisini💓