Kiraz1801 Cicilibicili okuduğum en güzel doğum hikayesi heralde, Allah kızınızı size bağışlasın, nice ömürler versin sağlıkla inşallah, benim de kızım olacak inşallah 2 ay sonra dualarınızı beklerim , dilerim sizinki gbi kolay bi doğum olur 🤲❤️
Cicilibicili Kiraz1801 darısı size de olsun inşalalhhh. Sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah meleğinizle ☺️
Kiymet Cicilibicili yaaaa bu nasil guzel bir mucize ayyyy cnm nasil duygulandım … gozlerim dolu dolu allahim her isteyen anne adayina bunun gibi mucizeler getirsin tebrik ederim bir omur boyu sans hep yaninda olsun bebeğinin bizde son 20 gun icindeyiz duanı esirgeme guzel anne 😍😍
Cicilibicili Kiymet canım benim Allah razı olsun. Sen de bebişini böyle sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah. Çok az kaldı kavuşmanıza 🥰
Aseton Cicilibicili Allahım analı babalı sağlıkla büyütsün yavrunu. Hikayen ağlattı resmen çok etkilendim. Darısı inşallah bebeğini bekleyen bütün annelerin başına
Mervee26 Cicilibicili maşallah sağlıkla büyüsün inşallah 💕 darısı bizim başımıza olsun, sağlıkla gelsin inşallah hepsi 😍
Ortmenanne16 Cicilibicili merhaba tebrik ederim güzel anne kavuştunuz kızınla 💐💐 şunu merak ettim epiduralde ıkınma hissin var mıydı ??
Cicilibicili Ortmenanne16 epiduralde sancı şiddeti hissedilmiyo ama böyle kakan gelmiş hissin oluyo. Çünkü sen hissetmesen de sancı vuruyo gidiyo. Ama doğum anında bana ıkınmamı söylese de doktorum çok yeterli ıkınamadım. Bana göre baya ıkınıyodum ama ebeler bastırdı karnıma yardımcı oldular baya
Goncaaaa Cicilibicili doktorum ilk hamileligim diye banada epidural onerdi tavsiye ediyormusun daha mi kolay oluyor epiduralle
Cicilibicili Goncaaaa canım herkesin acı eşiği farklı. Mesela gerçekten epidural olmadan doğum yapanlara ayrı bi helal olsun. Benim de ilk doğumumdu ve iyi ki beni de doktorum yönlendirmiş. Çünkü bana çok uygundu. Canım çabuk yanar benim. Ve gerçekten benim için çok idealdi. Hızlı ve acısız oluyo çünkü. Doktorun seni tanıyo ve yönlendiriyorsa bi bildiği vardır bi düşün canım
edakyconal07 Cicilibicili hayırlı uğurlu olsun bebisiniz gerçekten çok güzel yazmissiniz yureginize sağlık,tabikide her doğum kendine özgüdür,yeterki sonu mutlu bitsin.cok şükür veren Rabbime🤲
Cicilibicili edakyconal07 canım benim Allah razı olsun. Tüm anneler sağlıkla kolayca kavuşsun inşallah yavrusuna 💕
Asenadgdvrn80 Cicilibicili tam istediğim doğum 👏👏👏🤲 tebrik ediyorum Allah. Yardım etmis sağlıkla kucağına almışsın çok şükür buna şükür darısı başımıza 🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏
Cicilibicili Asenadgdvrn80 darısı hepinizin başına canım benim. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşursunuz💕