Kader_mut5461 Cicilibicili ne güzel rabbim tüm hamilelere ve bana da kolay doğum nasip eyler inşallah bizde 8 haftalık olduk💛
Cicilibicili Kader_mut5461 canım çok teşekkür ederim darısı sana inşallah sağlıkla büyüsün gelsin miniğin ☺️
T-aksoy Allah hayırlı evlat eylesin inşallah. Ikınma esnasında ittirme hissiyatı oluyor mu epiduralle ? yani kolay ıkınabildiniz mi ? Normalde epiduralsiz olan doğumlarda aşırı ıkınma hissi oluşuyormuş epiduralli nasıl acaba?
Cicilibicili T-aksoy kaka yapma hissi geliyor istemsiz ıkınıyosun. Ama bana doğum esnasında ıkınırken ebeler de karnıma bastırarak yardımcı oldu
Olcaygokdeniz Cicilibicili Allah.ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı bir evlat oldun inşallah 🤲🙏 darısı bize hayırlısı ile hepimizi kurtarsın rabbim doktorumuza kalırsa bizim de son haftamız 🙏🙏
T-aksoy Cicilibicili son ana kadar epidural verildi mi yoksa doğumu kendi sancılarınla mı yaptın ? ben epidural alırsam sonra ıkınamazsam diye çok korkuyorum.
babyackgz Cicilibicili tüylerim diken diken oldu mucize değilde ne? 😥 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayatı boyunca kendi gibi hep mucizelerle yaşasın 🙏🏻🥰
Cicilibicili Asyaayaz1 darısı herkesin başına inşallah çok güzel doğum hikayeleriniz olur sağlıkla kabuşursunuz 💕
mirikelam nur94_ kesi yaptırmak zorunda değilsin korkma. Kesisiz yapılıyor zaten doğumlar doktorların aceleciliğinden oluyor kesi işi
sibel1409 Cicilibicili okadar güzel ki hikayen. Şuan çok motive oldum inşallah rabbim bize de nasip eder bu güZel duyguları🥰