ozgeya Cicilibicili Hoşgeldi iyi ki de geldi minik Alya’mız💜 Çok da güzel bir yeni yıl hediyesi oldu anne babasına. Sağlıkla büyüsün inşallah💕
tuubshh Cicilibicili çok güzel bir hikaye olmuş valla allah analı babalı büyütsün benimde cumaya gün verilmişti doktoruma dedim bari tarih güzel olsun ayın 21 yatışım olacak suni ile başlatılacak doğum tabi oğlum önce gelmek isterse yapacak bişi yok
Cicilibicili tuubshh sağlıkla gelsin miniğin annesi. Bazen ne kadar plan yapsak da onlar gelceği günü seçiveriyolar valla ☺️
Selinbam Cicilibicili ağzına sağlık beni duygulandırdın Allah miniğine uxun sağlıklı ömür versin 🌸🧿❤️
Aloneanqel Cicilibicili sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah 🙏🏻🙏🏻 Bir kaç saat farkla 1 yaş büyük olacak şimdi ama 😶
Cicilibicili Aloneanqel valla öyle aöa kendi istedi bunu 😅 ben tutabilsem tutardım da bizim kız durmAdı ☺️
Mymom_61 Cicilibicili Hayirli olsun canım.bebisin Allah sağlıcakla büyütsün inşallah benim anlamadığım epiduralden sonra nasıl o kadar sancin oldu bende epidural düşünüyorum da
Cicilibicili Mymom_61 uzun uzun sancı hissedilmiyo. Vuruyo gidiyo. Epidural baya tahat ya normal sancılara göre canım
Cicilibicili Eaf valla epidurale boşuna prenses doğum dememişler canım cidden direk epidural yap yani çok rahattı
Eaf Cicilibicili yani dogururken faln ikinirken olsun normaldi dimi ay çok rahatlattın beni xok korkuyorum dogumdan epidural istiyorum ama ondan da korkuyorum
Cicilibicili Eaf iğneden önce sancı ciddi ciddi vuruyo. Herkesin acı eşiği farklı ama ilk sancılar gibi değil sonrası çok vurmaya başlıyo. İğneden sonra sancı vurup gidiyo acısını hissetmiyosun. Kaka yapma isteği gibi bi his oluyo canım.
smyra32 Cicilibicili Allah analı babalı büyütsün bebeğini 🤲çok sanslisiniz hastanede kısa sürede doğum yapmissiniz. hastanede uzun süre durmak gerçekten yıpratıyor
Cicilibicili smyra32 doktorum sancı sıklaşmadan getirtmedi aslında. Bence burda önemli olan erkenden gitmemek. Erken gidildiğinde hem o zamanı hastanede geçiriyosun hem de sürekli açıklık bakılıyo falan ypratıcı oluyo
Aslihan2 Cicilibicili Canım pamuk kızını da senide cok öpüyorum sağlıkla mutlulukla büyüt Alyakuşumuzu 🌸❤