Arslaninannesi kardelen214 🙈 utandım ayol bak şimdi bir kızardım 😂 o senin güzelliğin kuzum teşekkür ederim ama cidden bir hamilekik insanı bukadar mi cirkinlestirir ya 😂😂😂😂😂
kardelen214 Arslaninannesi cinsiyeti ne bebeğinin kuzum kız bebeği anneden güzellik alır derler tabi ne derece doğruluğunu bilemiyorum :)Allah hayrlısıyla sağlkla doğurmayı nasip etsin inşallah canım
Ayse_cicek kardelen214 benim de işyerindeki abla yüzümden anlamıştı ama bana gözaltlarından solgunluğundan belli demişti 😃
Esmayy388 Bende hamile olduğumu daha bilmiyordum ama kirpiklerim rimel sürülmüş gibi birleşik birleşik duruyordu ordan anladım tuhaftı ilk defa öyle oldu kirpinin birinden daha duymuştum belirti olarak oradan anladığını
Arslaninannesi kardelen214 amin canım inşallah hepimize Allah hayırlı doğumlar versin 🙏 cinsiyeti erkek 😇
Duygus123 kardelen214 Türkıyedeyken İstanbul’daki komşular akrabalar hamile olduğumu düşünmüş bende öyle bir ihtimal söz konusu bile değil demiştim. Meğer hamileymişim😂😂Bu durum nasıl anlaşılır bilmiyorum tabi ama anlayan anlıyor demekki☺️
Ayse_cicek kardelen214 benim de öyle oldu sanırım, inşallah gebesinizdir, ben de bu ay bekliyorum bakalım 🌸 hakkımızda hayırlısı olsun
Duygus123 kardelen214 Ben de çok şaşırmıştım ya nasıl anlaşılır ki🤷♀️ Birde kendımden o kadar eminim ki😂😂😂Rabbimde sızın gönlünüze göre verir insallah☺️
Esmayy388 kardelen214 valla bilmiyorum ama net olarak değişti kirpiklerim bide insan vücudunu tanıyınca anlıyor test yapmadan şüpheleniyor
ZZeyynePP kardelen214 bende anlamadım ama galiba rimel sürünce kirpikler birbirine yapışır ya heralde onun gibi bişey 😄
kardelen214 Esmayy388 her adet döngüsünde göğüslerde sızlama kasıklarda batma belde hafif ağrı oluyor bende bu belrtler gebelikle uyuşuyormuş özellkle göğüs hass çok olur dyorlar belrtler çok yakın olnca kavrayamyorum
minikmucizemmmmmm kardelen214 bana da geçen hafta arkadaşım dedi aynısını bi güzellik bi değişiklik var yüzünde hamile misin yoksa dedi daha adetime 3 gün var bakalım ne olcak😂😂
kardelen214 Duygus123 inşallah canım amin hepimizin gönlüne göre olsun :) Senin de hayrlıısyla sağlıkla evladını kucağına almak nasp olsun inşallah
minikmucizemmmmmm kardelen214 bilmiyorum yapmakta istemiyorum geçen ay 8 gün gecikmeyle kan verdim negatif sonra adet oldum o yüzden yapmayı düşünmüyorum☺️ Ama bi bebiş olursa çok sevinirim eşime doğum günü hediyesi olur🥰
kardelen214 minikmucizemmmmmm ne güzel inşallah olur canım benm de geçen aylarda dokuz gün geckme oldu doktora gittiğim gün adet oldum :D Psikolojk gebelk demişti doktor tüm belrtler var ama bebek yok :D
Ikizdeniz kardelen214 canm bilmiyorum ama ben hamileligimin ilk haftalariydi yuzumde bi guzellik vardi hatta esim de dedi yuzunde degisiklik var diye benimde dikkatimi cekmisti tabi sonradan gecti 😊ama ben acaba hamile olabilir miyim diye düşünmüştüm dogruymus yani