kardelen214 Merhaba kızlar, bugün bir arkadaşım yüzün parlamış hamile misin dedi bunla alakası var mı ilk defa duyuyorum başına böyle bir durum gelen var mı
Ocall kardelen214 Bi test yapsaydın canım alakası varmı bilemiyorum ama benimde hamile olduğumu fark etmeden önce yüzümdeki parlaklık dikkatimi çekmişti normalde yanaklarim al al ama o zaman yüzüm bembeyaz parlak duruyordu 1 gün sonra tahlille hamile olduğumu öğrendim
gulapikk kardelen214 bizim apartmanları temizleyen bir abla var hamile olduğumu bilmiyorum tabi bana sen neden sararmışsın hamile misin öyle bir yüzün var diye sormuştu bende merakımdan akşamına test alıp yapmıştım pozitif 😁 yani bilemedim denk geldi sanırım😁
[silindi] kardelen214 evet bende öyle bilmiştim ama tatilden de yeni dönmüştük Bi türlü konduramadığım için herhalde nemden böyle oldu demiştim 😄
kardelen214 Ocall daha adetime 6 gün var canım yapsam da çıkmaz inşallah sennki gibidir çok teşekkür ederim :)
kardelen214 gulapikk ne güzel genelde eski topraklar bu şeklde anlar dyorlar ama hala tesadüfte olsa denk geleblyor inşallah bende onlardan biri olurum :)
Deryaaa1 Annem geçen ay yüzün parlamış cildin güzelleşti demişti hamileydim. Tutunamadı maalesef. Ama belirti mi derseniz öyle☺️kardelen214
kardelen214 Deryaaa1 inşallah belirtidir ve bu ay hayrlısıyla sağlıklı gebelikler yaşayacağımız haberleri beraber alırız inşallah :)
ZZeyynePP kardelen214 ay var galiba bana da gören diyordu hamilelik yüzüne vurmuş güzelleşmişsin falan hatta k.validem baya ilginçti kirpiklerin birbirne karışmış kzım gözlerinden anlaşılıyor hamile olduğun demişti 😄😄 inş. Seninde gönlüne göre verir Rabbim canım..
ZZeyynePP kardelen214 bende anlamadım ama galiba rimel sürünce kirpikler birbirine yapışır ya heralde onun gibi bişey 😄
Arslaninannesi Yav ne o hamile ışıltısı ne o hamile güzelliği ne o hamile pembeligi bana hiç biri uğramadi doğurucam zaten az kaldı daha da uğramaz 😀😀