kardelen214 Duygus123 inşallah canım amin hepimizin gönlüne göre olsun :) Senin de hayrlıısyla sağlıkla evladını kucağına almak nasp olsun inşallah
kardelen214 minikmucizemmmmmm ne güzel inşallah olur canım benm de geçen aylarda dokuz gün geckme oldu doktora gittiğim gün adet oldum :D Psikolojk gebelk demişti doktor tüm belrtler var ama bebek yok :D
minikmucizemmmmmm kardelen214 evet ya bende öyleydim heralde ama bu ay hiç takıntı yapmadım hayırlısı olsın inşallah ikimiz içinde 🥰
Ikizdeniz kardelen214 Allah gönlüne göre versin canm hayirlisi ile hamile kalıp anne olmak nasip etsin sana🤲
kardelen214 Ikizdeniz Amin canım benim Allah razı olsun sağlkla hayrlsyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
2melek_annesii kardelen214 yengemde bana yüzün soluk duruyo demişti ama hamile olma ihtimalim yok yani korunuyoruz diye düşünüyorduk o ay süpriz sekilde 2.bebegime hamile kaldığımı ögrendim 😂
Arslaninannesi kardelen214 amin canım inşallah hepimize Allah hayırlı doğumlar versin 🙏 cinsiyeti erkek 😇
Bfduam kardelen214 inş Allah söyletmiştir batı beraber beklediğimiz arkadaşım:) güzel haberlerle gel lütfen: )
Malidlgz kardelen214 valla yüz parlamasi değilde iki hamilelik geçirdim ikisinde de yüzüne vurmuş dediler yüzüm değişmiş şişmiş öyle oldu