ecemeric Bihitta 22 haftaligizz. Bir kızım olacak ismini İnci Lilya koyacağız 🌺 İnci: İstiridyenin içinden çıkan kıymetli ziynet Lilya: Cennet bahçesi, saflık güzellik ve zambak çiçeği Bu anlamları taşıyorlar. Fikir olabilir ☺️
MeralOzsen elisa_ bende öyle biliyordum ama değilmiş gayrimüslim bir isimmiş ve elizabeth isminden türetilmiş bilginiz olsun
Buketkucuk Bihitta 24 haftalık olduk kızımla, ismi biz daha eşimle sevgiliyken belliydi Arven koyacağız inşallah, sağlıcakla alalım kucaklarımıza prenseslerimizi💖
aylh4467 Sevii bende karen çok istiyordum karen ada hatta çevremden hep erkek ismi mi falan dediler vazgeçtim gibi masal adaya yöneldim bakalım değişmezse fikrim
Fatmasurkc 058elf ayh diyorum diyorum anlamıyor 😂 çnce annesinin adını koyacaktı öyle olsa ikinci isme karısmıyordu ondan vazgeçince tek isim olacak diye tutturdu bide cocuğa ismini babası koyar düşüncesi var 🤷🏻♀️
058elf Fatmasurkc Allah yardımcın olsun bacım 🤭 bende kayınvalide kayınbaba ismine karşıyım açıkçası gerek yok 😄
Fatmasurkc 058elf 058elf hahahaaa saol canım benim 😂 bende normalde karşıyım da benimki ilk olunca koymam lazım diyor 🤦🏻♀️😂