[silindi] Glakky1 isme çok çekiyor canım iyi düşündün mü zeynebe bile nazlı olur demişlerdi inanmadım gercekten cok nazlı ve cekilmşyor sen direk naz koyacakmışsın Allah yardımcın olsun 😊
[silindi] 3prensesannesii ona da Zeynep koyun adıyla yaşasın inşaallah cennetin kapısını aralaşmışsınız ne güzel 😊
[silindi] Bihitta suheda düşünüyorum ama kararsızım aslında Aişe yanına ek Bi isim istiyodum ama kıskanç olur dediler vazgectşm
Fatmasurkc 058elf 058elf hahahaaa saol canım benim 😂 bende normalde karşıyım da benimki ilk olunca koymam lazım diyor 🤦🏻♀️😂
058elf Fatmasurkc valla kayınvalidemin bir sürü torunu var hiç adını vermemişler bende veremem benimde ilk çocuğum eşimde uğraşıyo benle ama koymam ya 😂
Fatmasurkc 058elf benim eşim ilk çocuk ilk torun herseyin ilki ya 😂 düzgün olsa yine koyarım ama sıkıntılı isim ondan pek istemedim oda koymayın dedi
Aysenfal Elifbayrak https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/elisa-isminin-gercek-anlam-ne.html bende çok istiyordum hep elisa diye seslendim 😿
Elifbayrak Aysenfal onca site yalan söylüyor bu site doğru söylüyor yani 😁 Elisa cennet kapısında bekleyen melek ismidir, kuran da geçmez Elisa ismini koymakda her hangi bir sakınca yoktur 😁👍