Busracobann 16+5 ilk kızımın adı Fatma Azra . Şimdi de Zeynep istoyruz ama yanına bı isim daha istiyorum sizce ne uyar
058elf Fatmasurkc karıştır sende meva şöyle de böyle de ben anlamıyla falan derken artık o da kabullenmek zorunda kaldı gibi 😂
EbrarBostanci-81 20+2 Ahsen Ela düşünüyorum en başından beri hissederek cinsiyeti öğrenince de Ahsen Ela geliyo demiştim herkese 🙈 ama soyadımızla biraz uyumsuz gibi geliyor soyadımız Bostancı bakalım 🥰🌸
Fatmasurkc 058elf ayh diyorum diyorum anlamıyor 😂 çnce annesinin adını koyacaktı öyle olsa ikinci isme karısmıyordu ondan vazgeçince tek isim olacak diye tutturdu bide cocuğa ismini babası koyar düşüncesi var 🤷🏻♀️
SeManuR06 Elifbayrak hevesini kirmayim canim da malesef gercek anlami o degil. Bnde oyle biliyordum. Iyice arastir yahudi ismi cunku
Elifbayrak SeManuR06 hevesim kırılmaz anlamı o çünkü yahudi ismi müslüman ismi ne fark eder isim sonuçta herkesin kendi düşüncesi 👍
Busracobann Mihriban_6161 bende çok kararsızım artık doğana kadar buluruz bir isim sağlıkla gelsinler de