Edadncl55 Armindia benim direk o geliyo o yüzden düşünmüyorum hatta uras düşündüm arasa yakın diye vazgeçtim 🤣
Safiyenur_kaplan Danlacan biz buğrayı kararlaştırmıştık ama eşim kırılma ama benim içime sinmedi diyince 33+3 haftalığız bir an önce bulmak istiyorum açıkçası
mommy_bee Kiz ismini ben sectim ve vazgecmek istemedim esim de erkek ismi sececek ama söylediklerini begenmiyorum akrabalarının isimlerini sayıyor. Ben erkek ismi olarak umut, melih, atahan, kerem, alper isimlerini begeniyorum.
Safiyenur_kaplan Melikelifeylul emir çok güzel de benim halamın oğlunun ismi onu koymak da istemiyorum
Safiyenur_kaplan Melissaunall asaf çok hoşuma gidiyo yanına yiğit deil de başka hangi isim yakışır başka
Melissaunall Safiyenur_kaplan Ali Asaf , Emir Asaf gibi kolay söylenen isimler yakışır. Ömer Asaf herkeste var. Değişiklik olsun yanına farklı bir isim bakın. Deneme yapın beğendiğiniz isimlerin yanına koyarak deneyin. Telaffuzu en uygun olan isimle birlikte koyabilirsiniz. Bir erkek için Asaf çok havalı duruyor bence. Öneririm 🥰
Safiyenur_kaplan Deletedmom27 bizde belirlemiştik kuzum kız kumsal erkek poyraz ama evlendikten sonra onun amcasının oğlunun ismi poyraz olduğunu duyunca soğudum
Deletedmom27 Safiyenur_kaplan ayy kötü olmuş bende sevmiyorum yakın ailelerde aynı ismin denk gelmesini😓
yesilesinti Safiyenur_kaplan kızım olucak ama iki oğlum var fikir olsun diye yazayım. İlk oğlumun adı özer ikinci oğlumun adı yiğit. Özerin anlamı yiğit kişi öz asker demek. O yüzden abisinin isim anlamı olan Yiğit’i kardeşine koyduk🥰
Safiyenur_kaplan Bulduk kızlar sonunda babaya da beğendirdik babası Efe olsun dedi bende yağız 💙Yağız Efe ye karar verdik
Elifmom1 Safiyenur_kaplan bizde 30 haftada ancak karar verdik ne bulsam begenmiyordu 🤪 Yusuf Ege olucak pasamin adı 🤗 beğendiğim isimleri yaziyim fikir olur belki Bertuğ, Kerem mirza, Alp Yaman, Ali Aydin, Göktuğ, Gökberk 🌺
huzur- Aslhn8992 Ay gerçekten mı begenmenize sevindim çok kararsızdım ama anlam olarak hoşuma gidiyor 🙂