burjoosphere Safiyenur_kaplan bizde Ege koyacağız ins hayırlısıyla sağlıkla gelsin tüm kuzular🧿 Ege olmasa Poyraz ya da Kerem düşünüyorduk biz ama babamızın ismi Efe olunca Efe-Ege uyumlu olsun dedik:)
Deletedmom27 Safiyenur_kaplan ayy kötü olmuş bende sevmiyorum yakın ailelerde aynı ismin denk gelmesini😓
Msenel Kızlar İlk oğlumun adı Doruk 💙 şimdi 30+3 olduk 2. Oğlum olacak ben Görkem istedim ama eşim beğenmedi bu yüzden hala netleştiremedik. Seçtiğimiz son isimler Atlas veya Atlas Ege/ Toprak Ege/ Oğul Ege ama hala işte bu diyemedik. Sizce?
huzur- Aslhn8992 Ay gerçekten mı begenmenize sevindim çok kararsızdım ama anlam olarak hoşuma gidiyor 🙂
Aslhn8992 huzur- Erdem bir kere çok anlamlı bir isim Tuna zaten ayrı güzel çünkü eşimin adı 😍 çok güzel bir seçim olmuş ❤️
Denizz_ Oğluşum olacağını öğrendiğimden beri bir sürü isim buldum seslendim bi de bebeğimin kafası şu an karmakarışık 😁36.haftaya girdik hala kesin şu dediğim bi isim olmadı bulamıyorum 😪
plakayerli Fidans03 estağfirullah kötü değil bana değişik geliyo heralde çevremde pek yok o yüzden ğ harfli isim :)
Melissaunall Safiyenur_kaplan Ali Asaf , Emir Asaf gibi kolay söylenen isimler yakışır. Ömer Asaf herkeste var. Değişiklik olsun yanına farklı bir isim bakın. Deneme yapın beğendiğiniz isimlerin yanına koyarak deneyin. Telaffuzu en uygun olan isimle birlikte koyabilirsiniz. Bir erkek için Asaf çok havalı duruyor bence. Öneririm 🥰
Annecilek Cihangir utku , karan bartu , kuzey , atlas sızce hangısı 19+4 oğlikoyu beklıyoruz kafalar cok karısık