denizanasi1 plakayerli aynı fikirdeyim, sanki telaffuz ederken boğularak söylüyosun çocuğun ismini😊 tercih meselesi ama bende sevmiyorum ğ harfli isimleri
Tatliheyecan Safiyenur_kaplan bizde çok fikir değiştik ama en sonunda Kayra isminde karar kıldık hatta künyesinide hazırlamışlar artık değişmeyin diye😅 💙
Safiyenur_kaplan Melissaunall asaf çok hoşuma gidiyo yanına yiğit deil de başka hangi isim yakışır başka
Deletedmom27 Safiyenur_kaplan evlendiğimizde kız ya da erkek çocuğumuz olduğunda isimlerini belirlemiştik biz o yüzden hiç zorluk çekmedik isim konusunda🙈ilk kızım nasip oldu hamdolsun🤲🏼Ülkü ismi,şimdi oğlumuz nasipse gelicek,adı Bozkurt 🥰
Safiyenur_kaplan Deletedmom27 bizde belirlemiştik kuzum kız kumsal erkek poyraz ama evlendikten sonra onun amcasının oğlunun ismi poyraz olduğunu duyunca soğudum
Zeynoveannesi Safiyenur_kaplan ayy benim oğluşumun adı da Ahmet vefa olacak teyzeleri🥰 Ahmet ismini eşim istedi vefayı da ben uydurdum yanına anlamı sevgi bağlılığı 🥰 bizde 25 hafta olduk kesin karar kıldık isminde 🥰