Safiyenur_kaplan Kızlar ben oğluşuma Buğra ismini beğenmiştim ama babamız beğenmedi yardımcı olurmusunuz isim bulalım 👼🏻❤️
Danlacan Safiyenur_kaplan Buğra ismini bende çok beğeniyorum ama anlamı pek içime sinmedi …21+3 teyiz..bende hala hiç bir isim bulamayanlardanım 😭
denizanasi1 plakayerli aynı fikirdeyim, sanki telaffuz ederken boğularak söylüyosun çocuğun ismini😊 tercih meselesi ama bende sevmiyorum ğ harfli isimleri
Aleev Bizim henüz cinsiyeti belli değil daha 10 haftalığız ama erkek olursa Toprak, kız olursa Aysima düşünüyoruz 😇
mmek_2014 İki oğlum var birinin adı Emir digerinin Kağan ❤️ ikisininde çok begenerek koyduk. Bunların dışında eren egemen selim kerem isimlerini de beğeniyorum
findikkurdu2 20 haftalık oğluşumuz inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile gelirse, abisinin istediği gibi Yiğit Asaf olacak🥰🥰
busra2021 findikkurdu2 benim ilk oğlumun adi Melih Asaf ikinci oğluma da Yiğit Aras koymayı düşünüyoruz 😅😅
masalsmomm Danlacan buğra isminin bir tane anlamı yokki 3 anlamı var bende cok arastırdım anlamından dolayı ama diger anlamları güzel oyuzden Allahın izniyle buğra koyucaz
Safiyenur_kaplan Danlacan biz buğrayı kararlaştırmıştık ama eşim kırılma ama benim içime sinmedi diyince 33+3 haftalığız bir an önce bulmak istiyorum açıkçası
Melikelifeylul Emir ismini de Ege ismini çok beğeniyorum. Karar veremiyrum. İkisini koyunca da uymuyor sanki? Emir Ege???
Safiyenur_kaplan Melikelifeylul emir çok güzel de benim halamın oğlunun ismi onu koymak da istemiyorum