Tanem20 H-M amin inşallah olsada önmli değil isteyen o kadar insanlar var Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın sizde sağ salim kucağıza alın inşallah 😊
istanbul3434 Tanem20 canim ben sadece 10. Hafta gibi bazi yiyeceklerden tiksindim o kadar. Yoksa ne bulanti ne kusma ne gogus hassasiyeti hic bisey yoktu.
Tanem20 istanbul3434 bnm ilk zamnlar vardı göğüs hasasiyetim şimdi azaldı acı var dokununca bide dolgunluk var sadece
H-M Tanem20 amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bütün gebelerinde sağlıkla doğurmayı nasip etsin 🤲
istanbul3434 Tanem20 bende esas gogus hassasiyeti, gogus ucu kararmasi gibi seyler 5. aydan sonra oldu ve adet sizlamasindan cok daha farkli oldugunu hissediyorsun 2 beden buyudu mesela
Deniz1634 Tanem20 ewet ama içimden geçen olmadı sanırım iki oglandan sonra olunca buda öyle olcak diye bilinç altı oldu sanırım içinden geçen değil.
Tanem20 Biresinti biran önce hissetsek hareketlerini biraz olsun rahatlarız siz hissediyormusunuz kaçıncı gebeliğiniz
Biresinti Tanem20 ilk gebeliğim yok his etmiyorum aslında cok hafof ve nadir parmak dokunuşu gibi oluyo ama bence cok dusundugumden daha erken 2 3 haftaya anca 😀😀
Yenibirannee Bende 8+2 yim ve 6. Haftadan beri kusup midem bulaniyor mutfaga bile giremiyorum keyfim yok yeterki yavrum iyi olsun bisey yasamayanlar cok sansli gercekten 😂
Sb123 Seyma05 benimde tekrar basladı uykularım bu son ayda herkesin uykuları kaçıyormuş bnde kimseye bahsetmiyorum nazar değmesin 😂😂
NaneLimon36 Tanem20 maşallah çok şanslısınız benim öğleden sonra bir başlıyor yatana kadar öğürmekten ölüyorum hiçbişey fayda etmiyor ne yazık ki 😭
Taze-Anne28 Tanem20 bende ilk evreyi çok rahat geçirmiştim 🙏🏿 Zaten o yüzden ne sıkıntı yaşarsam yaşayım hep şükrettim kusmadığım için. Yalnız şuan 2.dönemin sonlarındayım ve 3.evrenin sıkıntılı olacağını hissediyorum. Her yanım ağrıyor 😁
Rabiacelebi Hep kıskanmışımdır belirtisiz yaşayanları mide bulantısı dan kusmaktan canım çıkıyordu hergün serum takınıyordum allh şükür atlattım o günleri
Hakanurcan Adet gecikmesi var uyku. Tek belirtim bunlardı şükür ki midem bulanmadı hiç aşermedim bile😅
atlantish Hakanurcan cinsiyetini biliyor musunuz 😊oğlan diyorlar rahat olunca onu tespit etmeye çalışıyorum . Sağlıkla kucağınıza aşın inşallah
Hakanurcan atlantish atlantish atlantish cinsiyetimiz kız☺️ Ben bu gibi şeylerin genetik olduğuna inanıyorum. Annemde benim gibiymiş belirti yaşamamış hiç. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım☺️