Tanem20 12+2 günümüz bugün ne bulantı ne koku hassasiyeti hiç bişiy yaşamadım bnm gibi olan varmı.Bundan sonrada raht geçiririz inşallah 😊
hakanebru_ Tanem20 bende aynıydım canım 38+3 olduk artık sadece bu zamanda rahat bir hamilelik sonunda yalancı sancılar kasılmalar yaşıyorum o kadar 😄🤲🏻
Deniz1634 Tanem20 beeen hiç belirti yasamayanlardanim diğer iki oğlumda da yaşamamıştım bundada 25+2 hiç belirtim olmadı inşallah böyle devam ederiz.
Sb123 8 ayım bitti hiç kusmadım tek belirtim adet gecikmesiydi daha sonrada hep uyku, 3 ay boyunca uyudum 😂
Tevhide001 Sb123 Bende adet gecikmesi bile olmadı düşünün. Hiçbir belirti yaşamadım 8 aylık hamileyim. Ultrasona girene kadar hamile olduğumu anlamıyordum başlarda. Şimdi ise bebeğim tekme attıkça anlıyorum 🤭🌼
Tevhide001 Tanem20 22. haftamda hissettim ilk hareketini sonra da arkası kesilmedi zaten. İlk gebeliğim şuan 33+3 haftalığım.
Sb123 Tanem20 allah herkese kolaylık versin sağ salim kolayca kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
Tanem20 Tevhide001 bnde o kadr çok istiyorum ki biran önce hissetsem hareketlerini en azından iyi olduğu bilirim
Tanem20 Nasibim bnmki belli değil daha çarşamba günü randevum var hem ikili tarama hem cinsiyet tahmini olacak nasp olursa
Deniz1634 Tanem20 beeen hiç belirti yasamayanlardanim diğer iki oğlumda da yaşamamıştım bundada 25+2 hiç belirtim olmadı inşallah böyle devam ederiz.