tanya25 Tanem20 bende öyleyim en başından beri hiç bulantım falan olmadı göğüs hassasiyetim vardı biraz o da yok oldu bakalım hayırlısı 😌
Baharburcu Bilgeenur benim de hiç bulantım olmadı bazen hamile değil gibiyim ama kızımda hiç öyle değildi çok bulantım vardı acaba cinsiyet farklı olabilir mi Ki 🤔
Ceylinkrkzm Tanem20 13. Haftaya girecez yarın ama hala bulantim yok 2 ay sürekli uyudum ve tatlı yedim tek balıktan tiskindim okadar hiç bir belirti yasamadim bu bazen beni korkutuyor aslında neden belirti yok diye 😏😏
Bilgeenur Baharburcu bana da öyle diyen cok oldu ama annemde o sekilde olmamis erkek dahil hepsinde cok bulantisi olmus
Sb123 Seyma05 benimde tekrar basladı uykularım bu son ayda herkesin uykuları kaçıyormuş bnde kimseye bahsetmiyorum nazar değmesin 😂😂
Baharburcu Bilgeenur bünyeyle alakalı o zaman canım bilmiyorum kızımda oldu çünkü de bulantım şimdi yok
Hakanurcan atlantish atlantish atlantish cinsiyetimiz kız☺️ Ben bu gibi şeylerin genetik olduğuna inanıyorum. Annemde benim gibiymiş belirti yaşamamış hiç. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım☺️