Susamtanesii Leyla- canım bende 28 haftaligim ve 1 haftadır karnım ağrıyor göbek deliğim ve çevresi ağrıyor kasiklarima adet sancısı gibi sancı giriyor 1 hafta dayandım yarın kontrolüm var sende de mi bu şikayetler vardı?
Leyla- Susamtanesii yok canim. Benim çatı agrim vardi cok fazla. Kasiklarimda agri vardi bide bebegim sık sık toplanmaya başlamıştı. InsAllah bir sıkıntı olmaz canim ihmal etme ama.
Susamtanesii Leyla- benimki de toplanıyor arada çatı ağrısından kastın vajina ağrısı mi benim 1 aydır ağrıyor özel bölgem en çokta sağ taraf
Leyla- Susamtanesii evet canim vajina ağrısı. Oglum erken dönmüş yaslamis, oda vajinada agriya sebep oluyor bide sanci olunca acilma olmasin diye tedbir almaya calisiyoruz. Doktor yaticaksin dedi.
Cansurella Benimde enfeksiyon var cok korkuyorum30 haftalıgız bizde 😢😢 allahım zamanında saglıkla kucagımza almayı nasip etsin insallah 🙏🏻🙏🏻
EsraDgny Esradiyorkii canım benim yiğenim 32. Haftada 1750 gr doğdu ciğer geliştirici iğne vyrdular doğumdan önce bi sıkıntı da olmadı kalbini ferah tut rabbim yardımcınız olsun
Esilamm Leyla- Leylacım en baştan beri yastıksız yatamıyorum zaten ama hiç hafifleme Yok öyle böyle bir ağrı değil
Lemanyusuf Esradiyorkii Allah yardım etsin bende 29+4 deyim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Esradiyorkii AzizeElif şuan hala bekletiyo doktorum son ana kdr su bitene kadr son 1 günm falan sanrm artık alcaklar
VasfiAyeglAlata Allahım hepimizin evlatlarını korusun arkadaşlar🙏🏻 Yar ve yardımcımız olsun. morel çok önemli dualarım siZlerle
Esilamm Leyla- tarif edemiyorum ki günlük sodanı iç ve magnezyum kullan dedi ama bu ağrılar beni uyutmamaya başladı
Leyla- Esilamm magnezyum hafifletiyor canim. Benim agrimin sebebi bebeğin asagida olmasi olduğu icin riske atamadik canim. O yüzden serum igne vs takviyesi yapildi. Rabbim sifa versin inşAllah
Leyla- Esilamm magnezyum hafifletiyor canim. Benim agrimin sebebi bebeğin asagida olmasi olduğu icin riske atamadik canim. O yüzden serum igne vs takviyesi yapildi. Rabbim sifa versin inşAllah🙏
Leyla- Esilamm magnezyum hafifletiyor canim. Benim agrimin sebebi bebeğin asagida olmasi olduğu icin riske atamadik canim. O yüzden serum igne vs takviyesi yapildi. Rabbim sifa versin inşAllah🙏
Estur Esradiyorkii geçmiş olsun canım inşallah dağlıyla kucağına alırsın bebeğini. Durumun nasıl oldu hala bekliyor Muş’un
Esradiyorkii Estur hala bekletiyor doktor son su bitene kadar ve artık sonlardaym bugun yarn alıncak daha fazlası yok
Gudigudi Esradiyorkii Allah yardimciniz olsun. Arkadasimin bebegini 28. Haftada tansiyon yuzunden aldilar. Daha 910 gramdi. Simdi turp gibi. Sizinki 1600 gram olmus cok daha iyi bir durumdasiniz. Insallah atlatirsiniz bugunleri