Leyla- Esilamm magnezyum hafifletiyor canim. Benim agrimin sebebi bebeğin asagida olmasi olduğu icin riske atamadik canim. O yüzden serum igne vs takviyesi yapildi. Rabbim sifa versin inşAllah
Leyla- Esilamm magnezyum hafifletiyor canim. Benim agrimin sebebi bebeğin asagida olmasi olduğu icin riske atamadik canim. O yüzden serum igne vs takviyesi yapildi. Rabbim sifa versin inşAllah🙏
Leyla- Esilamm magnezyum hafifletiyor canim. Benim agrimin sebebi bebeğin asagida olmasi olduğu icin riske atamadik canim. O yüzden serum igne vs takviyesi yapildi. Rabbim sifa versin inşAllah🙏
Esradiyorkii Estur hala bekletiyor doktor son su bitene kadar ve artık sonlardaym bugun yarn alıncak daha fazlası yok
Esradiyorkii AzizeElif şuan hala bekletiyo doktorum son ana kdr su bitene kadr son 1 günm falan sanrm artık alcaklar
Elif4334 Esradiyorkii canım ben 35. Haftada 1700 gr doğum yaptım hiç korkma hemen toparlıyolar bıcırıklar kendilerini biz çok şükür 3 buçuk aylık olduk bile inşallah sende sağlıkla kavuşursun yavruna merak ettiklerini sorabilirsin canım
ZeynepP62 Rabbim yardım etsin herşey gönlünüzce olsun. Bir avazda kurtulursunuz inşAllah 🙏 Sağ Salim kavuşmanız dileği ile 🙏
zippirana Allah yardimcin olsun canım hiç sıkma canını Allah'in izniyle sag salim kucagina alirsin bende 32de doğum yaptim benimde suyum gelmişti şimdi kuvezde kuzum onunla beraber 29 hafta hatta 26da dogan bebekler var ve cok şükür iyi durumdalar. Tabi ki biraz sancili bir surec ama sen iyi olursan oda iyi olur.
Selmas57 Ben 25 haftalik dogum yaptim.. Malesef oglum 10 gun yasadi sadece cok buyuk bi aci !! Sen 29 hatandasin cok güzel , insallah sag salim kucagina alirsin. Bebek yogun bakimini iyi sec o cok önemli. Sag salim kucağına alirsin insallah