tubatayfun Esradiyorkii allah yardimcin olsun bu mubarek gunde allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah butun dualarim senin ve bebegin icin allah sifanizi versin
Leyla- Esradiyorkii Rabbim yar ve yardimcin olsun canim. Seni cok iyi anlıyorum🙁 bnde 29+1 oldum. Bugün kontrole gelmistim sancim çıktı. Yatis verdiler. Ciger geliştirici igne fln yapildi sancilari durdurmaya calisiyoruz. İnşAallah dayanır bekler biraz daha yavrularimiz🙏
Esradiyorkii Leyla- allah razı olsn canm bizdede şuan suyun takibi yapılıyo kalmayana kdr tutulcak bebek sonra alcaklar sanada Allah şifa versin şu mübarek günlerde
Susamtanesii Leyla- canım bende 28 haftaligim ve 1 haftadır karnım ağrıyor göbek deliğim ve çevresi ağrıyor kasiklarima adet sancısı gibi sancı giriyor 1 hafta dayandım yarın kontrolüm var sende de mi bu şikayetler vardı?
Esradiyorkii Burcu-d bilmiorm şundan bundan demediler birsürü sebebi varmş benm enfeksiyon tetiklemş olablrmş
Esradiyorkii Gizemmmm çok ümitlym örneklerine baktm netten zor bir süreç ama olsn onun için çekmeye fazlasıyla değer yeterki bebeğim iyi olsn Allah verir dermanını inşallah
EsraDgny Esradiyorkii canım benim yiğenim 32. Haftada 1750 gr doğdu ciğer geliştirici iğne vyrdular doğumdan önce bi sıkıntı da olmadı kalbini ferah tut rabbim yardımcınız olsun
Esradiyorkii Durukayra azar azar su akmaya başladı tutamıyordm idrar değildi sonra doktora geldim amnio testi yapıldı 2 dk da anladı bebekten geldiğini
Nebiyeee Allah yardimcin olsun canim insallah sag salim kucagina alirsin bebegini buraya yazmayı unutma merak ediyoruz