birprensesvebirprensannesi mrv_b Yok canım güçleniyor artık biraz daha büyüsün baya baya çıkacak gibi hissediyorsun 🤭
merve0128 birprensesvebirprensannesi çok normal hissetmemen canım şöyle 24 haftalara falan gel o zaman tam anlamıyla hissetmeye başlarsın 18 20 de de hissedersin de ama haftan ilerledikçe daha sert tekmeler oluyor 🌸
birprensesvebirprensannesi merve0128 İkinci gebeliğim canım eli kulağında büyük ihtimal ikinci gebelikte daha erken hissediliyor genelde 🤭
merve0128 birprensesvebirprensannesi benimde ikinci gebeliğim bende 16. Haftada hissetmeye başlamıştım hafiften sende de öyle olur büyük ihtimalle canım 🥰
BusrAlpay_34 mercimeginanne anne karnında nasılsa dogunca da öyle olur derler ama nasıp şansımıza ne çıkacak bakalım 😄
Denizzz88 birprensesvebirprensannesi 24 haftalığım maşallah benim oğlanda hareketli özellikle akşamları karnıma bakınca bi dalgalanma görüyorum pıt pıt atıyo 😄 ama tabi daha acıtan tekmeler yok benimki tatlı tatlı kıpraşmalar ilerleyen zamanlarda sanırım acıtan vuruşlar oluyormuş 🤔😁
birprensesvebirprensannesi Denizzz88 Olmaz mııı🤭 Yerinde durmuyorlar çıkacakmış gibi hissediyorsun bazen hele bı 29 30 a gel 🤭🤭🤭
birprensesvebirprensannesi tarcinli_kurabiye Maşallah benim kızımda öyleydi🤭 Simdide oğluşum olacak inşallah daha başlamadı hareketleri nasıl olacak bakalım🤷
birprensesvebirprensannesi merve0128 Yattığımdan beri elim karnimda belki hareket eder diye elime bir kere böyle pıt diye bişey attı da anlayamıyorum malesef tam olarak 🤷
merve0128 birprensesvebirprensannesi o bende de oluyordu canım sonradan hissetmeye başladım yavaş yavaş sende de olur inşallah az kaldı merak etme 🥰
mrv_b birprensesvebirprensannesi hareketleri çok fazla gibi bi de alttan vuruyor vajinaya baskısı var bişey olacak diye korkuyorum valla. ilk gebeliğim normal belki de bu durum bilmiyorum ama uyku uyutmuyor 😩
derinsart birprensesvebirprensannesi 1 saatir uyuyamiyorm oakdar cok oynuyorki suan😃kiz benim buarada😂 doktorumda dogumdan sora cok hareketli bir bebek olcagni söyledi hic bizaman ultrasona cikolata yiyerek girmedim hep hareketliydi
birprensesvebirprensannesi derinsart Maşallah maşallah 🥰 Benimki de şimdiden ultrasonda çikolata yemememe rağmen durmuyor çok şükür 🤲
birprensesvebirprensannesi tarcinli_kurabiye Nasip olmadı canım benim Rabbimin yanında bekliyor kaybettim 32. Haftamda